از لینک کمکی زیر هم میتوانید برای دانلود استفاده نمایید:
http://rapidshare.com/files/69196765/my_concrete_pro_in_internet.rar.html
این مجموعه که دوست عزیز مجتبی اصغری زحمت تهیه اش را کشیده اند شامل دفترچه محاسبات 98 صفحه ای، فایل اتوکد، فایل های محاسباتی safe و etabs میباشد و به نظر پروژه کامل و نمونه ای میرسد. حجم فایل هم حدود 3.4 مگابایت است. پروژه مربوط به یک ساختمان 4 طبقه با سیستم قاب خمشی در یک جهت و قاب خمشی و دیوار برشی در جهت دیگر میباشد
توصیه میکنم دوستان این پروژه را دانلود نمایند. و توصیه میکنم جهت تبادل بهتر اطلاعات پروژه را مورد بررسی قرار دهند و در همین تاپیک اشکالات یا مواردی که درباره پروژه مذکور به نظرشان میرسد مطرح و مورد بررسی قرار دهند. مطمئنآ دوست عزیز آقای اصغری نیز در این زمینه قبول زحمت کرده و به دوستان جواب میدهند _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
عضو شده در: 20 مرداد 1386
تاریخ: سهشنبه 22 آبان 1386 - 03:43 عنوان: جواب به سوالان دوستان در ارتباط ب
با سلام خدمت مهندس جعفری
افتخاریه برام که در سایت ایران سازه و در کنار اساتید برجسته حرفه طراحی و محاسبات در کشور اظهار نظر کنم.از فرمایشات مهندس جعفری در مورد این پروژه هم تشکر میکنم .
قطعا این پروژه همانند سایر پروژه های دانشجویی خالی از اشکال نمیباشد.
خوشحال میشم اگه دوستان و اساتید افتخار بدند و نگاهی به مراحل محاسبات پروژه بندازند و احیانا ایرادات و ابهامات موجود را بیان کنند و چنانچه از سطح علمی من هم بربیاد حتما جواب دوستان را هم میدم
حالا شاید نتونم به موقع اطلاع رسونی کنم(به علت درگیری با کنکور ارشد)اما حتما سعیمو میکنم تا در این تاپیک و همچنین در سایر تایک های سایت فعال باشم.
با آرزوی موفقیت برای سایت پربار شما که بواقع در حال حاظر مرجع فعال مهندسی عمران و بخصوص سازه میباشد.
اگر از لینک دوم (رپیدشیر) دانلود کرده اید پسوردشو من برداشتم. لینک اول هم من با همان پسورد دانلود و بازش کردم. البته ISP من سایت رپیدشیر رو از امروز ف.. ی ... ل... ت.... ر کرده. به همین جهت من فایل رو در آدرس زیر هم آپلود کردم که میتوانید استفاده کنید
http://www.iransaze.org/files-for-download/project/beton/my_concrete_pro_in_internet.rar _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com