با سلام به تمامي دوستان
يك سوال داشتم، اونم اين هستش كه در يك سطح مقطع 3 متر مكعبي در رودخانه اي كه سرعت آب در آن 1.1 متر بر ثانيه مي باشد، دارم يك صفحه بتني به ابعاد 1 متر در 1 متر (با ضخامت كم) طراحي مي كنم كه نيروي روي صفحه رو نمي تونم محاسبه كنم.
با تشكر. _________________ yours Truly, AmirMohsen KhademAstaneh
با تشكر ازدوست خوبم captain.
بله رابطه ممنتم رابطه بسيار خوبي ست ولي من منظورم نيروي هيدروديناميكي اي هستش كه به صفحه وارد ميشه و تازه ميخواستم بدونم كه نيروي دراگ موجي هم در حين محاسبه با فرمول هاي هيدروديناميكي هم لحاظ ميشه يا نه؟؟؟
با تشكر از لطف تمامي دوستان. _________________ yours Truly, AmirMohsen KhademAstaneh
رابطه ممنتوم در این مورد جواب مناسبی نمی دهد. باید حتما از روابط مربوط به محاسبه نیروی drag استفاده کنید. بسیار احتیاط کنید و ضریب drag رو به دقت برای مورد طراحی بر اساس ابعاد و شکل سازه خود انتخاب کنید. نیروی drag گاهی بسیار بیشتر از آنی که تصور می کنیم محاسبه می شود. بسته به زاویه قرار گیری ممکن است نیروی lift هم قابل توجه باشد و بهتر است از آن غافل نشوید. با تشکر
با سلام و تشكر از شما و تمام دوستان ايران سازه اي.
دوست عزيز، براي محاسبه نيروي drag و نيروي lift از چه كتابي يا جزوه اي مي تونم استفاده كنم و يا حتي چند مثالي رو هم براي درك بيشتر فرمول ها ببينم؟؟؟؟
خواهشمندم راهنمايي كوچكي بفرماييد، بسيار گير كردم. _________________ yours Truly, AmirMohsen KhademAstaneh
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com