اخیراٌ مبحث هشتم مقررات ملی ساختمان را مطالعه می کردم ، چند مضوع برایم ایجاد سوال کرد.
1-طبق نظر آیین نامه بترتیب از پایین بایستی شالوده ، کرسی ، شناژ افقی زیر دیوار و روی آن دیوار اجرا شود. و این در حالی است که در نقشه های ساختمانهای بنایی موجود در سایت این موضوع رعایت نشده.
2-مبحث هشتم اجازه قرار دادن دیوار (به استثنا دیوار جانپناه) بر روی طره ها را نمی دهد ولی از سوی در آیین نامه 2800 عنوان شده در صورتی دیواری بر روی طره قرار گیرد کلاف قائم بایستی در انتهای طره و و محل تلاقی دیوار ها قرار گیرد.
3-در جایی آیین نامه اجازه استفاده از بلوک سیمانی بعنوان دیوار حمال صادر نکرده و تنها جهت ساخت کرسی از آن یاد شده. _________________ sadeghalavi@operamail.com
و خيلي مسايل ديگر نظير مجوز ساخت ساختمان يک طبقه بدون کلافبندي افقي و قائم، حذف محدوديت نسبت ضخامت به اراتفاع مهار نشده ديوارها ، حذف اجباري بودن رعايت حداقل ديوار نسبي و .... نسبت به فصل سوم آيين نامه 2800 در مبحث هشتم.
البته طي يک نامه نگاري که من با مرکز تحقيقات مسکن و ساختمان کردم طبق جوابيه اي که خانم دکتر طيبه پرهيزکار براي من فرستاده اند تناقضات انيچنيني بين 2800 و بقيه آيين نامه ها نظير همين مبحث هشتم در حال بررسي و رفع براي ويرايش جديد است و البته تا آن موقع بايد آيين نامه 2800 را جهت طراحي معيار نهايي قرار داد/
در مورد برخي اشکالاتي که در ساختمانهاي بنايي سايت نوشتيد البته اين نکته جا دارد گفته شود که نقشه هايي که در سايت قرار داده ميشود سعي شده که حداقل توسط يک مرجع قانوني تاييد شده باشد ولي احتمال اشتباه در آنها نيز کم نيست و البته فرصت بازبيني آنها هم قبول کنيد که نميباشد _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com