تاریخ: جمعه 23 فروردین 1387 - 08:02 عنوان: تغییر در روال امتیاز دهی و ...
با سلام خدمت مهندسین عزیز خصوصآ مدیریت محترم
چند پیشنهاد دارم (فکر میکنم که خود شما هم قبول دارید که مدتی است پست هایی که توسط اعضا گذاشته میشه کمتر جنبه علمی داره مخصوصاٌ از جانب خود من)
1-تغییر در نحوه امتیاز دهی اعضاء بگونه ای که فردی مثل من بعنوان برترین کاربر سایت شناخته نشود(مرز پست های من از 300 گذشت) به این شکل که امتیاز بر اساس محتوا و استقبال اعضاء از پست مربوطه باشد.
2-در نظر گرفتن امتیازاتی برای اعضاء نامبرده تا موجب دلگرمی هرچه بیشتر این دوستان شود.
3-البته این مورد ممکن است چندان مورد استقبال واقع نشود اخذ مبلغی بعنوان حق عضویت سالیانه اعضاء که در خود سایت هزینه بشه (یا اینکه اعضایی که مبلغ فوق الذکر را پرداخت مینمایند از امتیازات بیشتری بهره مند شوند.)
و مورد دیگر اینکه در حال حاضر یک جمعیت مهندسی بسیار ایده ال تشکیل شده که تبعآ نخبه هم کم نداریم(از بین این دوستان) بنابراین انتظار میره این دوستان دست بکار شوند و حتی در حد تهیه جزوه اقدام به غنی سازی و بومی سازی هر چه بیشتر مطالب بپردازند.
عضو شده در: 30 مرداد 1386
تاریخ: جمعه 23 فروردین 1387 - 18:21 عنوان:
دوستان توجه کنید برنامه نویسی تحت وب بسیار هزینه بر است و فکر نکنم سورسی بشه نوشت که نرم افزار وبسایت بفهمه این موضع ارسال شده ارزش علمی دارد یا نه
اگر هم کسی مسئول امتیاز دهی بشه واقعا کار وقت گیر و تقریبا ناممکنی هست.
همانطور که مدیریت سایت فرموده اند امتیاز دهی ملاکی برای تشخصیص اعضای فعال سایت نیست اعضای هستند که واقعا با داشتن امتیاز های کم جزوات , پاسخ های بسیار عالی و راهگشایی داده اند
اعضای سایت هم می توانند این امر را کنترل کنند و تاپیک های بیهوده ای ندهند مثل ارسال تشکر و یا وقتی جواب را سوالی را نمی دانند پاسخی ارسال نکنند _________________ http://varteh.persianblog.ir/
عضو شده در: 30 مرداد 1386
تاریخ: جمعه 23 فروردین 1387 - 18:54 عنوان:
در وبسایتی که الان می توانم با اطمینان می توانم بگم که یکی از برتیرن وبسایت های عمرانی حتی یکی از وبسایت های برتر کشور حتی می توان بگم جهان en.iransaze.com واقعا افتخاری برای ما ایرانی ها حتما اعضایی که شما فرمودید رو خواهد داشت که این سایت کاملا بصورت غیر انتفاعی اداره میشه که من همیشه گفتم که باید مورد همایت یکی از نهاد های دولتی مثل وزارت علوم قرار بگیره
آماری که گفتم رو می تواننید از رنکینگ های جهانی وب مشاهده بفرمایید _________________ http://varteh.persianblog.ir/
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com