iransaze.com :: مشاهده موضوع - تمدید دستورالعملهای شماره 64463/ 420 مورخ 27/ 12/ 86 و شماره ۵۴۹۳۹/۴۲۰ مورخ ۴/۱۲/۸۶ موضوع جب
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » نظام مهندسی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
تمدید دستورالعملهای شماره 64463/ 420 مورخ 27/ 12/ 86 و شماره ۵۴۹۳۹/۴۲۰ مورخ ۴/۱۲/۸۶ موضوع جب رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

تشکر شده 340 بار در 229 پست

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 4 مهر 1388 - 06:30    عنوان:  تمدید دستورالعملهای شماره 64463/ 420 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

منبع: http://maskan-sakhteman.ir/News/Detail.aspx?NID=67
تمدید دستورالعملهای شماره 64463/ 420 مورخ 27/ 12/ 86 و شماره ۵۴۹۳۹/۴۲۰ مورخ ۴/۱۲/۸۶ موضوع جبران كسري نمرات شركت‌كنندگان آزمون شهريور86
پيرو ابلاغ دستورالعملهای شماره 64463/ 420 مورخ 27/ 12/ 86 و شماره ۵۴۹۳۹/۴۲۰ مورخ ۴/۱۲/۸۶موضوع جبران كسري نمرات شركت‌كنندگان آزمون شهريور86،‌ نظر به درخواست سازمان‌هاي نظام مهندسي ساختمان استان مبني بر تمديد زمان مهلت دستورالعمل مذكور، بدين‌وسيله اعلام مي‌دارد كه مدت زمان دستورالعمل فوق‌الذكر تا پايان آذرماه سالجاري تمديد مي‌گردد، بديهي است ساير مفاد دستورالعمل مذكور كماكان به قوت خود باقي است و زمان مورد نظر تمديد نخواهد شد. مقتضي است دستور فرمائيد مراتب در اسرع وقت به اطلاع متقاضيان رسانده شود.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
:
pedram1110
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 11 اسفند 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: شنبه 4 مهر 1388 - 17:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
با توجه به تمدید دستورالعمل دوستانی که تو آزمون سال قبل هم کسری نمره دارن میتونن از این دستورالعمل استفاده کنن؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
Vakef
ناظم انجمن
ناظم انجمن

عضو شده در: 19 اردیبهشت 1387

تشکر شده 34 بار در 29 پست

پست تاریخ: شنبه 4 مهر 1388 - 18:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

pedram1110 نوشته است:
با سلام
با توجه به تمدید دستورالعمل دوستانی که تو آزمون سال قبل هم کسری نمره دارن میتونن از این دستورالعمل استفاده کنن؟

خیر برای سال 87 اعمال نمیشه . و فقط مختص 86 هست . اون هم به این دلیله که 86 ها برای آزمون دو سال صبر کردند . یعنی آزمون 85 گرفته نشد !

برای سال 87 باید صبر کنید . اگر تصویب بشه اعلام می کنند . هنوز زوده و کمی باید صبر پیشه کنید . Idea ( بعید می دونم که برای 87 اعلام نکنند . Exclamation ) برای 86 هم گول تاریخش را نخورید . اوایل تابستان 87 اجرایی شد . Exclamation برای همین معتقدم که برای 87 اعلام می کنند . منتها کمی دیرتر ! Wink

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
mahdii
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 24 مرداد 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: شنبه 4 مهر 1388 - 18:50    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
در خصوص دستور العمل فوق كسري آزمون محاسبات چند نمره مي باشد
با تشكر

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
Vakef
ناظم انجمن
ناظم انجمن

پست تاریخ: شنبه 4 مهر 1388 - 19:01    عنوان: icon_great  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

mahdii نوشته است:
با سلام
در خصوص دستور العمل فوق كسري آزمون محاسبات چند نمره مي باشد
با تشكر

فقط 3 نمره . Exclamation
یعنی کسانی که در آزمون محاسبات نمره 47-48-49 گرفته باشند . Exclamation
آزمونش هم - اونطوری که من شنیدم سخته و اینجوری نیست که همه ازش عبور کنند . Exclamation
قبلا در سایت بحثهای مفصلی شده . دوستان به تاپیکهای قبلی مراجعه نمایند . Idea

بازگشت به بالای صفحه

wafa
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده در: 6 دی 1386

تشکر شده 2 بار در 2 پست

پست تاریخ: یکشنبه 5 مهر 1388 - 06:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام

برای سال 87 هم باید اعلام کنند تازه سوالات 87 خیلی سخت تر از 86 بود و آمار قبولی خیلی پائین

خود من تاحالا چند تا اعتراض نوشتم همه دوستان هم اینکار را بکنند مخصوصا کتابهائی جزو امتحان بود ولی اصلا سوال نیومد مثل نصب ساختمانهای صنعتی و تکنولوژی بتن که کاملا سرکاری بود

راستی واکف جان کلید سوالات را دیدی من مقایسه برات کردم خیلی حیف شد امیدوارم سال 87 هم به نتیجه ای برسن

ولی از همه دوستان تقاضا دارم در سایت مسکن شهرسازی اعتراض خودتو نو مطرح کنید

بازگشت به بالای صفحه

ariyyya
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 13 شهریور 1388

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: یکشنبه 5 مهر 1388 - 21:19    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من ازمون معماری شرکت کرده بودم 3تا از 4تا ازمون رو قبول شدم ولی به خاطر ازمون ترسیمی نتونستم بروانه بگیرم از بچه های دانشگاه بهشتی که فوق لیسانس داشتیم 20 نفر شرکت کردیم تا جایی که میدونم 4 نفر همه 4 ازمونو قبول شدن مخصوصا ازمونهای ترسیمی و طراحی هیچ معیاری واسه تصحیح اوراق نیست و عشقی نمره میدن همه استانها اعتراض کردن حتی مهندس غرضی چند تا نامه زد ولی جالبه زورشون به یه مدیر حد میانی(دکتر هوایی )نمیرسه .احتمالا جبران کسری نمره در کار نیست چون ازمون معماری ابان برگزار میشه و اقایون به همین علت با عجله ازمون معماری برگزار میکنند وگر نه دلشون واسه ما ارشیتکتها نسوخته میخان حال بقیه رو بگیرن

بازگشت به بالای صفحه

Vakef
ناظم انجمن
ناظم انجمن

پست تاریخ: دوشنبه 6 مهر 1388 - 01:31    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

wafa نوشته است:

راستی واکف جان کلید سوالات را دیدی من مقایسه برات کردم خیلی حیف شد امیدوارم سال 87 هم به نتیجه ای برسن ! ولی از همه دوستان تقاضا دارم در سایت مسکن شهرسازی اعتراض خودتو نو مطرح کنید

وفای عزیز من کلید منتشره را ندیدم . یعنی اصلا نمی دونستم که کلیدش هم در اومده ! اگر داری برام بفرست . Wink
بهر حال برای 87 هم اعلام شد .
البته فقط برای دو نمره کسری ! یعنی 48 و 49 که باز جای شکرش باقی هست . Wink

بازگشت به بالای صفحه

wafa
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده در: 6 دی 1386

تشکر شده 2 بار در 2 پست

پست تاریخ: دوشنبه 6 مهر 1388 - 03:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام واکف عزیز

به این پست برو میبینی

http://www.iransaze.com/ftopic-7642-days0-orderasc-200.html

بازگشت به بالای صفحه

Vakef
ناظم انجمن
ناظم انجمن

پست تاریخ: دوشنبه 6 مهر 1388 - 03:21    عنوان: icon_shocked  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

wafa نوشته است:
با سلام واکف عزیز
به این پست برو میبینی
http://www.iransaze.com/ftopic-7642-days0-orderasc-200.html

وفای عزیز ممنون . به خودمون امیدوار شدم . حالا دیگه مطمئن هستم که وقتمون در این محیط مجازی و سایت شما دوست عزیز ( ایران عمران ) هدر نرفته و انشاالله که سبب خیر بوده باشیم . Wink

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
صفحه 1 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید