سلام
ممنوون از جواب سریعتون
من یه سری نقشه های اجرای میخوام(ساختمان بتنی و فولادی)
و علاوه بر خود فایل خای اتو کد توضیح در مورد خواندن نقشه ها هم میخوام
متشکرم
برای فایلهای اتوکد به بخش نقشه های اتوکد مراجعه نمایید. در آنجا نقشه های متعددی علی الخصوص در مورد سازه های فلزی موجود است. در مورد نقشه خوانی نیز سوالات خود را به صورت موردی میتوانید در همین تالارهای گفتگو مطرح نمایید
در بخش نقشه های اتوکد/ جزییات سازه و معماری نیز دتایلهای متعددی وجود دارد که میتوانید استفاده نمایید
از دوستان و بالاخص مدیریت محترم سایت خواهش می کنم نرم افزاری رو معرفی کنند که بتواند با خروجی های etabs کار کرده و نقشه های اجرایی سازه رو بدهد ..... البته یک سری نرم افزار های گران قیمت مثل سازه 80 و یا .... در بازار وجود دارد که قیمت نسبتا بالایی داره . لطفا راهنمایی بفرمایید .
از دوستان و بالاخص مدیریت محترم سایت خواهش می کنم نرم افزاری رو معرفی کنند که بتواند با خروجی های etabs کار کرده و نقشه های اجرایی سازه رو بدهد ..... البته یک سری نرم افزار های گران قیمت مثل سازه 80 و یا .... در بازار وجود دارد که قیمت نسبتا بالایی داره . لطفا راهنمایی بفرمایید .
راستی -------> سال نو مبارک
با تشکر
سعید خلیلی
با سلام و تبریک سال نو . من به دنبال یک سری مطالب درباره سقفهای پیش ساخته هستم ( مقاله ـ معرفی سایت ـ عکس ـ دیتایل . . . ) لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون از لطف شما
عضو شده در: 22 فروردین 1386
تاریخ: شنبه 25 فروردین 1386 - 03:08 عنوان:
دانشگاه تهران کتابی از دکتر قالیبافیان منتشر کرده با عنوان "اصول طراحی و تهیه نقشه های اجرایی سازه ساختمانها" که ضمن ارایه توضیحات خوب نقشه های نمونه ای از کارهای مهندسین مشاور سانو به ضمیمه ان ارایه شده اند البته این کتاب در دو جلد وبطور مجزا برای سازه های بتنی وفلزی چاپ شده است .
برای اشنایی با نقشه های اجرایی واصول حاکم بر تهیه این گونه از نقشه ها مطالعه این کتاب را توصیه میکنم.
امیدوارم برایتان مفید باشد.
با سلام
اگرچه دو جلد کتاب دکتر قالیبافیان تحت عنوان "دستورالعمل طرح ، محاسبه و تهیه نقشه های اجرایی سازه ساختمانها"( جلد اول: سازه های بتن آرمه و جلد دوم :سازه های فولادی) قدیمی هستند و بسیاری از مطالب آنها با توجه به تغییر زیاد آئین نامه ها از زمان تدوین تا کنون منسوخ شده اند و علی رغم اینکه نقشه ها نیز بدلیل کیفیت پائین چاپ کمتر مورد استفاده قرار می گیرند ولی بدلیل مبانی قوی کتاب و اینکه اولین کتاب در این زمینه بوده است بسیار مفید به فایده هستند بالاخص برای همکارانی که کار را تازه شروع کرده و متاسفانه مرجع خوبی در دسترس ندارند.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان و مدیریت سایت
من دارم دوره متره و بر آورد رو میگذرونم
ولی برای این دوره اطلاعت زیادی در مورد نقشه خوانی و دیتیل ها میخواد
میخواستم در این زمینه به من کمک کنید یا اینکه کتاب و جزوهای رو معرفی کنید
با تشکر
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com