سلام
من دانلود کردم و از مهندس جعفری و مهندس طاهری تشکر می کنم
تا حالا آنالیز بهاء کار نکردم و با بعضی قسمتها مثل مقدار ، ضریب و ... مشکل دارم (چطور تعیین می شن ) لطفاٌ در صورت امکان دوستان راهنمائی فرمایند
متشکرم _________________ سرخ پی زاگرس
سلام
من دانلود کردم و از مهندس جعفری و مهندس طاهری تشکر می کنم
تا حالا آنالیز بهاء کار نکردم و با بعضی قسمتها مثل مقدار ، ضریب و ... مشکل دارم (چطور تعیین می شن ) لطفاٌ در صورت امکان دوستان راهنمائی فرمایند
متشکرم
با سلام
مقدار : شما باید از لحاظ اجرائی و اکیپ نفرات و ماشین آلات و کارآئی آنها اطلاع کامل داشته باشی به فرض مثال برای موزائیک کاری یک اکیپ 30 مترمربع موزائیک کار میکند خب حالا چند ساعت کار میکند 9 ساعت پس در هر ساعت چند متر چون شما باید نفرساعت نیروی انسانی را به متر مربع تبدیل کنید پس اکیپ در هر ساعت 3.3 مترمربع موزائیک اجرا میکند خب حالا استاد کار چقدر در یک ساعت وقت میگذارد مثلا 20 دقیقه نسبت 20 دقیقه به 60 دقیقه تقسیم بر 3.3 نسبت استاد کار به مقدار به ما میدهد
همینطور برای بقیه موارد
در مورد مصالح مصرفی باید ببینید در چند بار استفاده از بین می رود و تقسیم تعداد مصارف بکنید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید