تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 15:31 عنوان: سوال درباره مدلسازی تونل با استف
سلام. آیا میشه با استفاده از Plaxis میدان تنش در اطراف یک تونل را در حالت سه بعدی بررسی کرد؟ در مسئله مورد نظر من لایه های خاک به صورت صفحات نازک و ضخیم با مشخصات بسیار متفاوت تقریبا عمود بر محور تونل (موازی مقطع عرضی تونل) قرار دارند. میخواهم بدانم که آیا میشه با Plaxis به غیر از حالتهای تنش مستوی و کرنش مستوی حالت سه بعدی را مدل کرد یا باید از Flac استفاده کرد. اگر میشه از Plaxis استفاده کرد لطفا توضیح بدید چه طور.
عضو شده در: 19 مرداد 1386
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 16:15 عنوان:
آقای مهندس من دقیقاً متوجه سو.ال شما نشدم ، اما خاطرم است که حدود 3 یا 4 سال پیش یک تونل انتقال کابل برق را در قم با همین نرم افزار Plaxis 3D TUNNEL طراحی کردم و مشابه به شرایط شما یعنی تینکه من در آنجا سه لایه خاک متفاون با ضخامتهای متفاوت داشتم که مقاطع آن موازی با مقطع عرضی تونل بود اما در آن زمان آنچیزی که برای من مهم بود گرفتن ممانهای حاصله بر روی LINING تونل بود خاطم است برخی دوستان در شرکت مهاب قدس می گفتند که FLAC خیلی حرفه ای تر از PLAXIS است اما بعهدها با آمدن PLAXIS 3D-TUNNLE فکر میکنم این برتری FLAC از بین رفت واقعیت من الان زیاد خاطرم نیست که تنشهای مستوی و کروی حاصل در لایه به چه شکل بود اما مطمئنم که اگر از PLAXIS -3D TUNNEL استفاده کنید این کیس خاص را در معرفی لایه های خاک مد نظر قرار می دهد _________________ Eng.Mehdi Esmaeili Manager of Structural Dep. ALSHUROOQ Engineers Consultant-RAPS Urban Italy Dubai-UAE-Alyamae BLD-Suite 601-Near Deira City Center 00971-50-4213108 00971-42950606 www.Alshurooq.com
متاسفانه من نمیتوانم نحوه مدلسازی لایه های خاکی را در راهنمای نرم افزار Plaxis پیدا کنم. توجه شود که لایه های خاک عملا موازی مقطع عرضی تونل هستند. اگر لایه را به صورت یک صفحه در نظر بگیریم بردار نرمال صفحه موازی محور طولی تونل است یا زاویه کوچکی در جهت قائم با آن می سازد ( در بیشترین حالت 20 درجه ). آیا می توان چنین محیط خاکی را با Plaxis 3D tunnel مدل کرد؟
عضو شده در: 19 مرداد 1386
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:11 عنوان:
مطمئناً یله چون عرض کردم من اینکار را با PLAXIS 3D-TUNNEL انجام دادم بدون هیچ مشکلی _________________ Eng.Mehdi Esmaeili Manager of Structural Dep. ALSHUROOQ Engineers Consultant-RAPS Urban Italy Dubai-UAE-Alyamae BLD-Suite 601-Near Deira City Center 00971-50-4213108 00971-42950606 www.Alshurooq.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com