عضو شده در: 22 شهریور 1386
تاریخ: جمعه 27 اردیبهشت 1387 - 19:44 عنوان:
با سلام؛
من هم با نظر جناب آقای مهندس جعفری موافقم،یعنی اینکه پیچششان تقریباً یکسان است ولی به نظر من باید در مهاربندی ها و دیوار برشی حداقل در پلان هندسه سازه از نظر تقارن رعایت شود که در شکل 2 اینطور استنتاج می شود!
با تشکر.
با تشکر از دوستان..ما باید ببینیم دیوار برشی در کدام راستا فعال هستش.در شکل مورد نظر با توجه به اینکه هر دو شکل نسبت به راستای بارگداری متقارن هستش در پیچش هر دو یکسان عمل می کنند
عضو شده در: 16 بهمن 1386
تاریخ: شنبه 28 اردیبهشت 1387 - 00:11 عنوان:
نقل قول:
دوست عزيز ضمن عرض سلام من منظور شما رو خوب متوجه نشدم . منظور شما كدام شكل است ؟ در اين تايپيك سه شكل آمده ولي فكر مي كنم منظور شما اين باشد كه شكل شماره 1 كه خودتان زحمتشو كشيديد مقبول باشد .
بله در شکلی که من کشیدم نحوه چیدمان صحیح، شماره یک است.(نقطه نشان داده شده مختصات تقریبی مرکز سختی است)
دو شکل نامناسب هم منظورم مربوط به کتاب آقای تابش پور است(شکل اول هر ردیف از سمت چپ)که در مقابل رفتار پیچشی زمین حالت ناپایدار دارند.
شما برای اینکه پاسخ این سوال را ببینید همانطور که در پست قبلی هم گفتم هر دو مدل را در etabs آزمایش کنید و مختصات مرکز سختی متناسب با هر چیدمان را بررسی نمایید.
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3
صفحه 3 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com