با سلام و عرض خسته نباشید
همانطور که میدونید ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی شروع شده
می خواستم اگه ممکنه اونایی که آگاه از سطح علمی دانشگاه های آزاد هستند دست کم 5 تا از دانشگاه های برتر رو که پذیرش عمران دارن معرفی کنند
اصلا می خوام بدونم بهترین دانشگاه آزاد واسه این رشته کدومه
اگه جواب بدید ممنون می شم
با تشکر
خیلی ببخشید
ولی جدا از دستتون عصبانیم!!!!!!!!!
این چندمین باره که سوالی مطرح می کنم ولی کسی حاضر به پاسخ گویی نیست
بابا جان آخه اگه به کسی کمک کنید چی ازتون کم میشه؟؟؟؟ثواب داره والا
این جوری انگیزه ما جوجه عمرانیا هم واسه فعالیت بیشتر می شه
خواهشا جواب بدید....خیلی سردرگمم
بازم معذرت می خوام...منتظرم
به نظر بنده دانشگاه هایی که رشته کارشناسی ناپیوسته رو ارائه می کنند دارای دسته بندی زیر می باشند :
1 - دانشگاه آزاد تهران واحد تهران جنوب .
2 - دانشگاه آزاد نجف آباد .
3 - دانشگاه آزاد قزوین .
3 - دانشگاه آزاد اراک .
4 - دانشگاه آزاد کاشان .
5 - دانشگاه آزاد مشهد .
البته باز هم تاکید می کتم که این تنها نظر شخصی می باشد.
خود بنده از دانشگاه آزاد اراک ( کارشناسی ناپیوسته ) فارغ التحصیل شدم .
از منظر کسی که این راه را یک بار رفته و دقیقا در موقعیت شما بوده چند توصیه می کنم :
1 - اگر در سطح علمی خیلی بالایی نیستید از انتخاب شهر تهران خودداری کنید .
2 - حتی المکان شهری را برای ادامه تحصیل انتخاب کنید که به محل سکونت شما نزدیک باشد .
3 - آخرین تصمیم را خودتون بگیرید و تحت تاثیر صحبت های دیگران و دوستان قرار نگیردید.
با توجه به اینکه اخیرا تعداد رشته شهر های آزمون کارشناسی ناپیوسته مخصوصا در رشته عمران بسیار افزایش پیدا کرده شانس قبولی شما در این آزمون بالا می باشد . لذا با انتخاب درست و بجا از 2 سال تحصیل در این رشته لذت ببرید ..
عضو شده در: 22 فروردین 1386
تاریخ: جمعه 16 شهریور 1386 - 17:41 عنوان:
سلام
انتخاب محل بستگي به معيار هاي زيادي داره اما چيزي كه براي من و خيلي از دوستانم در آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد روشن شد اين است كه شخص يا قبول نمي شه يا انتخاب اولشو قبول مي شه پس در انتخاب اولت خيلي دقت كن ، اون هم بستگي به سطح علمي خودت داره هر چقدر بيشتر به خودت مطمئني جاي معتبرتري را انتخاب كن . موفق باشي
جدا ممنونم از پاسخ هاتون , دلگرمم کردید
راستش من تو کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی رتبه 468 رو کسب کردم و شهر خودمون اهواز رو هم انتخاب کردم و البته یک هفته هم بیشتر فرصت مرور مطالب نداشتم
می دونم همینجا قبول می شم ولی راستشو بخواید دانشگاه معتبری نیست
واسه اینکه تیری توی تاریکی انداخته باشم قصد دارم آزاد هم شرکت کنم
دانشگاه آزاد نسبت به غیرانتفاعی معتبر تره؟
با این اوصاف به نظر شما تهران جنوب رو بزنم؟
با چه رتبه ای میشه اونجا قبول شد؟
اینو هم بگم که تهران جنوب اسال 141نفر پذیرش داره
و یه چیز دیگه...تهران مرکز هم 101 نفر پذیرش داره , اونجا چطوره؟
ممنون میشم اگه به همین ترتیب جواب بدید
بازم تشکر می کنم و منتظرم
این پاسخ را از روی تعصب به خاطر تدریس در دانشگاه غیرانتفاعی نمیگویم. دانشگاه های غیرانتفاعی ممکن است بعضآ از لحاظ امکانات آزمایشگاهی و ... نسبت به دانشگاههای آزاد در سطح پایینتری واقع شده باشند (که آنهم بیشتر به دلیل خصوصی بودن دانشگاهها و پایینتر بودن شهریه های دریافتی به میزان حدود 40 درصد نسبت به دانشگاههای آزاد و در نتیجه پایینتر بودن قدرت مالی دانشگاه میباشد) اما عملآ از لحاظ سطح علمی و فعالیتهای فوق برنامه دانشجویان آن در سطح بسیار قابل قبولی میباشند. آمار قبولی بسیار خوب در دوره های تحصیلات تکمیلی، فعالیت تحسین برانگیز در فعالیتهای فوق برنامه از جمله کنفرانسهای دانشجویی مهندسی عمران، مسابقات خرپای ماکارونی و ... همگی نشانه سطح قابل قبول علمی این دانشگاهها میباشد. (قابل ذکر است که بعضآ موردهایی بوده اند که به علت مشروطیهای متوالی در آستانه اخراج از دانشگاه بوده اند که همین افراد در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد قبول شده اند) _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
با سلام و عرض خسته نباشید
همانطور که میدونید ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی شروع شده
می خواستم اگه ممکنه اونایی که آگاه از سطح علمی دانشگاه های آزاد هستند دست کم 5 تا از دانشگاه های برتر رو که پذیرش عمران دارن معرفی کنند
اصلا می خوام بدونم بهترین دانشگاه آزاد واسه این رشته کدومه
اگه جواب بدید ممنون می شم
با تشکر
دوست عزیز
دو سایت رسمی
http://azmoon.net/azmoon/index1.asp www.azmoon.org
دفتر چه کامل به همراه توضیحات وجود دارد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز اولین سالی است که به طور مستقیم پذیرش دانشجو دارد
نکته مهم : استفاده از وسایل الکترونیکی در این آزمون ها برخلاف آموزن سراسری مجاز نمی باشد
و به سوالات استاتیک 1 و 2 و نقشه برداری و فیزیک (حرارت-مکانیک-عمومی) باید بدون استفاده از ماشین حساب پاسخ داد
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com