Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
iransaze.com :: مشاهده موضوع - صورتجلسات كارگاهي وظيفه مشاوره؟ ولي كسي ميدونه كجا به صراحت اين موضوع عنوان شده؟
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » قراردادها و مسايل مرتبط

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
صورتجلسات كارگاهي وظيفه مشاوره؟ ولي كسي ميدونه كجا به صراحت اين موضوع عنوان شده؟
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
vampire
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 10 دی 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 6 تیر 1387 - 16:27    عنوان:  صورتجلسات كارگاهي وظيفه مشاوره؟ پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
من در نشريه 4311 و فهارس بهانديدم كه به اين موضوع اشاره واضح كرده باشه و بخشنامهاي هم پيدا نكردم كه مشكل و حل كنه يواش يواش داشتم نظرم و واسه خودم نگه ميداشتم كه امروز ديدم مديريت سايت هم اين موضوع رو تاييد كردن
شما جايي به صراحت ديدين كه اين موضوع رو جز شرح وظايف كي ديدن؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکرها از این تاپیک
vampire از این تاپیک تشکر میکنم 
afshinmor
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 2 تیر 1386

پست تاریخ: پنج‌شنبه 6 تیر 1387 - 16:54    عنوان:  Re: صورتجلسات كارگاهي وظيفه مشاور پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

vampire نوشته است:
سلام
من در نشريه 4311 و فهارس بهانديدم كه به اين موضوع اشاره واضح كرده باشه و بخشنامهاي هم پيدا نكردم كه مشكل و حل كنه يواش يواش داشتم نظرم و واسه خودم نگه ميداشتم كه امروز ديدم مديريت سايت هم اين موضوع رو تاييد كردن
شما جايي به صراحت ديدين كه اين موضوع رو جز شرح وظايف كي ديدن؟

دوست عزیز منظور خود را از طرح این سوال شفاف بیان نکردید !؟ این که وظیفه تنظیم صورتجلسه بعهده کدامیک از طرفین است اهمیتی ندارد و مهم اینست که ابلاغ هر صورتجلسه ای در تکمیل مستندات پیمانکار بالاخص در پایان کار و هنگام رسیدگی صورت وضعیت قطعی گره گشا خواهد بود .
بنابراین هر پیمانکاری جهت به حداقل رساندن اختلافات و مشکلات احتمالی در هنگام قطعی نمودن کارکرد خود ، از ابتدای پروژه بدنبال مستندسازی از طریق تنظیم صورتجلسات (و دستورات کار) و پیگیری اخذ ابلاغیه آنها از سوی مشاور خواهد بود .
ماهیت صورتجلسه در هر کاری و در هر زمینه اینست که توافقاتی بین 2 یا چند نفر بر روی کاغدی نوشته و با امضاء طرفین رسمیت پیدا می کند . لذا نمی توان گفت تهیه صورتجلسه وظیفه کدامیک از طرفین می باشد و در واقع به نفع پیمانکار است که این امر هر چه زودتر تحقق یابد و در نتیجه خود دست بکار میشود.
به استناد مفاد ماده 32 شرایط عمومی پیمان ، هر گونه تغییرات،اظهارنظرهای فنی و اصلاحات مورد نظر پیمانکاران پس از هماهنگی با مهندس مشاور انجام می گیرد و مهندسین مشاور تنها مرجع فنی پیمانکار برای اجرای موضوع پیمان از سوی کارفرما است که در واقع تنظیم دستورات کار و صورتجلسات از دل همین قضیه بر می خیزد .

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
vampire
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 10 دی 1386

پست تاریخ: جمعه 7 تیر 1387 - 02:02    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ببینید یه نمونه مثال میزنم
من یه صورت وضعیت (مثلا موقت 3) رو فرستادم واسه مشاور نامه زده که آقا تا صورتجلسات ات و نفرستی رسیدگلی نمیکنم
حالا ما هم میگیم به ما چه ربطی داره که شما میخوای راحت تر رسیدگی کنی یا روی کار مشرف نیستی یا هر ...
من میام این احجام و برات محرز میکنم یا اگر هم به نفعمه باشه صورتجلسات و من تهیه میکنم ولی نه اینکه ص. وضعیت و برگردونی
حالا من میگم که امر به حضرات مشتبه شده که ÷یمانکار تهیه میکنه اصلا وظیفه اشه
نظرتون و میخوام

بازگشت به بالای صفحه

Vakef
ناظم انجمن

عضو شده در: 19 اردیبهشت 1387

پست تاریخ: جمعه 7 تیر 1387 - 16:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

vampire نوشته است:
ببینید یه نمونه مثال میزنم
من یه صورت وضعیت (مثلا موقت 3) رو فرستادم واسه مشاور نامه زده که آقا تا صورتجلسات ات و نفرستی رسیدگلی نمیکنم
حالا ما هم میگیم به ما چه ربطی داره که شما میخوای راحت تر رسیدگی کنی یا روی کار مشرف نیستی یا هر ...
من میام این احجام و برات محرز میکنم یا اگر هم به نفعمه باشه صورتجلسات و من تهیه میکنم ولی نه اینکه ص. وضعیت و برگردونی
حالا من میگم که امر به حضرات مشتبه شده که ÷یمانکار تهیه میکنه اصلا وظیفه اشه
نظرتون و میخوام

دوست خوب و عزیز تمامی مراحل کار از تحویل زمین تا پایان کار مشمول تهیه صورت جلسات و دستور العملها هست . دستور العملها معمولا از سمت مشاور و ناظر تهیه می شه و به پیمانکار ابلاغ می شه . و صورت جلسات معمولا از سمت پیمانکار تهیه می شه و به تایید ناظر و مشاور می رسه . اینکه وظیفه کی هست مهم نیست . مهم تهیه و امضاء این موارد هست . این مورد به نفع پیمانکاره . پس بهتره که خودش تهیه کنه و از ناظر و مشاور تاییدیه بگیره .

البته در بسیاری از کارگاهها هر دو مورد را پیمانکار تهیه می کنه و ناظر تایید می کنه .
این بستگی به اعتماد متقابل داره . این طبیعی هست که کسی صورت وضعیت را بدون موارد یاد شده تایید نمی کنه . چون خیلی از موارد اجرایی و هزینه بر هست که پیمانکار باید انجام بده تا به موارد نرمال قرارداد برسه و این موارد از کارهای کوچکی مثل جمع کردن نرده هست تا موارد خیلی بیشتر و طبیعی هست که بدون تهیه صورت جلسه خصوصا در کارهای تخریبی و یا مواردی که مدفون شده و غیر قابل دید هستند الزامی هست وگرنه حق پیمانکار ضایع می شه .

پیمانکار موفق پیمانکاری هست که از جزء جزء موارد و مراحل کاری صورت جلسه تهیه و کنه و از ناظر مربوطه تاییدیه بگیره . این در بخش پیمانکاران با تجربه یک الزام هست و خیلی اهمیت داره . چون در غیر اینصورت ناظر و دستگاه مشاوره به راحتی و مطابق مواردی که شما مطرح کردید از تایید مورد شانه خالی می کنه و برای تایید صورت وضعیت کلی دردسر به وجود خواهد آمد .

البته موارد معکوس که از موارد فرار پیمانکار هم هست می شه استفاده کرد . که آدم خودش و روابط قوی خودش را هم مطلبه و کار هر کسی نیست .
شما پس از انجام هر کار باید ناظر مربوطه را بخواهید و تایید صورت جلسات را بگیرید .

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید