در مورد اینکه اگر بجای 8 میلگرد 6 عدد گذاشته بشه میشه بعد از اینکه بتن به مقاومت 28 روزه رسید جای میلگرد هایکه باید اضافه بشن رو سوراخ کرد و میلگرد هارو جا سازی کرد و داخل سوراخ ها رو با رزین اپوکسی پر کرد
سلام
مطئن هستید شدنی است ؟ چون عمل مهار آرماتورها در بتن هم مطرح است که این عمل با اصطکاک تامین می شود . من فکر نمی کنم شدنی باشد .
برای این دوستمون هم دو پیشنهاد دارم :
1- اینکه آرماتورها را ثابت نگه دارید و ابعاد مقطع را اضافه کنید ( یعنی یکبار دیگه با Etabs با فرض 6 آرماتور ، محاسبات ظزفیت را انجام دهید . البته با افزایش مقطع )
2- اینکه با یک نرم افزار عددی مثل Ansys ثابت کنب این ستون با این تعداد آرماتور هم جوابگو است که این کار سخت است .
بله.شما میتونید به کتاب اصول مقاوم سازی ساختمانها نوشته آقای سید مهدی تنکابنی از انتشارات آزاده مراجعه کنید در این کتاب بصورت خیلی خلاصه در مورد انواع روشهای مقاوم سازی بحث شده.کتاب جالبی هستش.
با این مسایل یک بار برهورد داشتم البته به بوعی دیگر دوستان سوراخ کردن بتن پی اشتباه است و اثری مثبتی ندارد . حتی المقدور سعی کنید از این روشهای من در آوردی پرهیز کنید هرچند که این کار را خودم دیدم
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com