کسی راهنمایی نمی کنه؟مثل اینکه اصولا این شاخه تو مملکت ما خیلی غریبه .چون که هر چه جستجو می کنم نه تنها تو این سایت که هیچ جای دیگر هم چیزی دستگیرم نمی شه. از آقای مهندس جعفری درخواست دارم اگه اطلاعاتی دارند کمکم کنند.آقای جعفری کمک لطفا !
دوستان لطفآ قبل از ایجاد تاپیک یک جستجوی ساده در زمینه موضوع مورد نظر خود انجام دهند و اگر آن موضوع قبلآ مطرح نشده بود اقدام به ایجاد تاپیک نمایند _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
جناب مهندس ممنونم به خاطر پاسخ بسیار مبسوط و کاملی که مرقوم فرمودید.بابت وقتی که گذاشتید ممنونم .ولی شاید در متن سوال بنده تاکید روی "طریقه ی اجرا" کم بود.من این مقالات سایت رو کم و بیش مرور کردم.ولی چیزی که تو هیچکدوم (و تو هیچ سایت دیگری) دستگیرم نشد مراحل و طریقه اجرا بود.دوستان اگه اطلاعی دارند ما رو هم بی نصیب نذارند. "اجرا " ی SPACE STRUCTURES
این مطالب رو به این خاطر گفتم که مهندس جعفری در جوابیشون منو مورد عتاب قرار دادن و در واقع مثل اینکه خاطرشون مکدر شده بود از دست مهندسان راحت طلب
سلام دوست عزیز، بنده نیز مثل شما برای پیدا کردن موضوع اجرای سازه فضا کار دچار مشکل شده ام.لطفاً اگه چیزی پیداکردین به من هم ارسال نمائید.تشکرm_faideie@yahoo.com
عضو شده در: 25 مهر 1385
تاریخ: یکشنبه 28 مهر 1387 - 19:51 عنوان:
سلام
بي مقدمه
آقاي دكتر هشيار نوشين جزء ابداع كنندگان سيسيتم هاي سازه هاي فضاكار هستند كه الان در انگلستان به سر مي برند ايشان سالي يك بار معمولا در ارديبهشت يا اين حوالي ميان ايران (كرمان).
مرحوم افضلي بنيانگذار دانشگاه كرمان دائي ايشان بوده اند و آقاي دكتر نوشين نيز بنا بر اطلاعاتي كه به من رسيده (سينه به سينه نقل شده ) به احترام ايشون ميان.
ايشون استاد دانشگاه ساري انگلستان هستند.
و در دوره آموزشي كه برگذار مي كنند در مورد همه چيز سازه هاي فضاكار بحث مي كنند .
تئوري - طراحي - بارگذري - بهينه سازي - سابقه - آيين نامه ها - روش هاي اجرا و جاهاي اجرا شده .
حالا مي تونين دنبال اونايي بگردين كه اين دوره رو گذروندن
مدرك قبولي در اين دوره به جاي سه واحد درسي در دوره كارشناسي ارشد يا دكترا قابل ارائه ميباشد؛ كه از طرف دانشگاه كرمان صادر ميشد!!
سوالي هست ؟
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com