Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

پیغام همگانی از طرف majidsaze: "همه ي شما عزيزان را به ديدن وبلاگwww.civilreport.blogfa.comدعوت ميكنم"
iransaze.com :: مشاهده موضوع - سطح گرافیک انجمن و سایت خیلی پایینه !!!!
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » مسایل مرتبط با سایت ایرانسازه

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
سطح گرافیک انجمن و سایت خیلی پایینه !!!!
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
chatroom
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 24 اسفند 1385

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 4 مرداد 1387 - 00:35    عنوان:  سطح گرافیک انجمن و سایت خیلی پایی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
سایت بسیار بسیار عالی و مفیدی دارید...
فقط اگر بتونید انجمن سایت رو به vbulletin تغییر بدید خیلی عالی میشه ! فکر کنم قیمتش واسه خرید نامحدود 160 هزار تومان باشه و اجاره یک ساله دور وره 70 هزار تومان.
اما اگر بخواین میتونم واستون هیدر ، بنر بزنم و روی لوگوتون کار کنم ...
در ضمن میتوم گرافیک انجمن رو یه تغییراتی توش بدم که فکر کنم از این که هست خیلی خیلی بهتر بشه !!

حتما جواب منو بدید.
ممنون
جواد عباسی.
My Y! ID : kaspersky_6_0
وب سایت نو پای من : http://www.civilz.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
تشکرها از این تاپیک
admin(جمعه 4 مرداد 1387 - 06:07), chatroom از این تاپیک تشکر میکنم 
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 4 مرداد 1387 - 06:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
اول از توجه شما ممنونم
در مورد vbulletan و بهتر بودن آن نسبت به phpbb چیزهایی شنیده ام و البته سایت http://aja-nuke.ir/ با هزینه ای کم (حداکثر 10 هزار تومان ) این تغییر را انجام میدهد ولی در این زمینه من نمیخواهم به دلایل زیر ریسک کنم:
- اول اینکه phpbb به طور پیش فرض بر روی نسخه نرم افزار مدیریت محتوای رایگان ایران نیوک قرار داشته و با کل سایت هماهنگ است و هر گونه تغییر در آن ممکن است باعث به همریختگی ناخواسته سایت گردد. علی الخصوص آنکه سایت پشتیبان این سیستم مدتی استی که دیگر بسته شده و دیگر خدمات رسانی نمیکند.
- دوم اینکه تمامی صفحات سایت و انجمنها با آدرسهای فعلی در موتورهای جستجو ثبت گردیده اند و هر گونه تغییر حداقل تا یک مدت که آدرسهای جدید در این موتورها ایندکس شوند باعث خلل در ورود به سایت از طریق آنها میگردد.
در مورد گرافیک سایت باید بگویم که سه قالب کلی برای سایت وجود دارد که تمام کاربران میتوانند با مراجعه به صفحه شخصی خود یکی از این سه قالب را که بیشتر میپسندند انتخاب نمایند. ولی در کل قبول دارم که قالبها خیلی جذاب و ایده ال نیستند. در مورد گرافیک و بنر هم هر کدام از دوستان اگر طرحی را برای سایت به عنوان لوگو و بنر به صورت رایگان تهیه کند و این طرح بهتر از وضعیت فعلی باشد آنرا در سایت جایگزین میکنم. البته این را هم بگویم که در سایتهای علمی بیشتر محتوا است که هوادار و بازدید کننده را به سایت جذب میکند و گرافیک هر چند بی اهمیت نیست ولی در درجات اهمیت بعدی قرار دارد.

در هر صورت اگر کسی از دوستان در این زمینه کمکی بتواند بکند آماده پذیرش آن هستم
با تشکر

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید