Pass:www.iranomran.com _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
جناب مهندس در صورت امکان در خصوص نقشه های شاپ بیشتر توضیح می دهید
با تشکر
فکر میکنم منظور نقشه برش ورقها برای ستونها و تیرهای سوله است. به شکل نگاه کنید فکر میکنم گویا باشد. البته دوستانی که در این زمینه بیشتر کار کردند بهتر است جواب دهند _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
با سلام
نمیدونم اطلاعات دوستان در چه حدی هست البته همه از ما بهتر میدونند برای اجرای اسکلت فلزی نقشهای FC - For Construction دیتیل و جزئیات اتصال ها و بعد جوش و بسیاری از مشخصات درج نمیگردد برای اجرای اسکلت میبایست از این نقشه ها نقشه های اجرائی که اصطلاحا به آن ها Shop Drawing میگویند استخراج گردد با تمام مشخصات
حال وظیفه یک مهندس سیویل اینه که این نقشه ها را چک کنه و بعد از چک و کنترل دستور برش را بده که اصلاحا به آن Cutting List میگویند و یک مهندس باید بر اساس ورقهای موجود بازار و پروفیل ها بهینه ترین حالت را نتخاب کنه که کمترین پرت را بده
این فایل برای کنترل چک نقشه های شاپ در سوله هست که میتونید زوایا و اندازه ها را با سرعت بیشتری کنترل کنید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com