در مورد سازه های بتنی رایجترین است ولی در مورد سازه های فلزی سقف تیرچه کرمیت و سقف کامپوزیت هم زیاد استفاده میشوند. ضمن اینکه فکر میکنم سقف طاق ضربی هم کاملآ منسوخ نشده است.
دلیل اینکه یک سقف رایجتر از سقفهای دیگر باشد لزومآ فنی نیست و بستگی به عواملی نظیر امکانات اجرایی در منطقه مورد نظر، هزینه اجرا ، مدت اجرا و کمی هم تبلیغاتی است که در مورد آن انجام میشود. تا همین چند وقت پیش سقف طاق ضربی متداولترین بود و کسی اصلآ سراغ سقفهای به طور مثال تیرچه کرمیت نمیرفت. ولی الان همه طرفدار این سقف شده اند و کمتر زیر بار سقف کامپوزیت میروند. فکر میکنم به تدریج سقف کامپوزیت رایجتر خواهد شد و در ساختمانهای بتنی هم احتمالآ سقفهای تیرچه پیش تنیده جای سقف تیرچه بلوک را خواهد گرفت _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
در این سقف به جای تیرچه های بتنی از تیرچه فلزی استفاده میشود. در بخش قابل توجهی از پروژه های این سایت از این نوع سقف استفاده شده است. در سایت جستجو کنید و یکی از آنها را دانلود نمایید تا با جزییات آن بیشتر آشنا شوید _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
تیرچه کرمیت تبذیل به دکان کاسبی برای هر اهنگری شذه و تخصصی ساخته نمیشه
متاسفانه اکثر کسانی من دیده ام و به ساخت کرمیت اقدام میکنند تخصص اصلی آنها ساخت در و پنجره است و نه جوشکاری اسکلت ساختمان
مهمترین مشکلی هم که دارد طول جوش کم میلگرد قطری به ورق پایین آن است _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com