دوستان یه کتاب هستش به اسم Bridge Building Manual 2006 که در مورد پلسازی هستش و البته بخشهایی رو هم به پلهای کابلی اختصاص داده . میتونید سرچ کنید و دانلود کنید ...
با سلام،
من دانشجو رشته عمران هستم ، دنبال تحقیق درباره پل می گردم که شامل موضوعات زیر باشه:
یک پل با جزئیات بارگذاری ، مدارک فنی ،تشریح نوع سیستم عرشه و نقشه های کامل.
از شما می خوام که منو راهنمایی کنید. با تشکر از شما.
Mili_db9@yahoo.com
عضو شده در: 15 مهر 1386
تاریخ: یکشنبه 17 شهریور 1387 - 22:42 عنوان:
متاسفانه اطلاعات کافی و جامعی در مورد نحوه ی ساخت و به طور کلی جزییات طراحی و اجرای پل بطور کامل موجود نیست و یا حداقل به شخصه در جایی مشاهده نکردم.
دوستان اگر اطلاعات کاملی در این زمینه دارند یا فایلی در این زمینه دارند لطفا در اختیار عموم قرار دهند.
ممنون _________________ هومن منصوري...دانشجوي كارشناسي عمران آزاد زاهدان ،بهترين رشته ي مهندسي......>ciVil EngineErinG Hoollvllan@Gmail.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com