با سلام:
بله ذیوار برشی فولادی در ساختمانهای بتن آرمه نیز کاربرد دارد اما متاسفانه مرجع مناسبی برای طراحی آنها وجود ندارد .
البته در مورد قاب فولادی با دیوار برشی فولادی معتبرترین آیین نامه CAN/CSA S16-01
میباشد.
سلام دو تا کتب توپ در ارتباط با دیوار برشی فولادی پیدا کردم
به زبان فارسی.
میتونی از کتابخانه دیجیتال این سایت رایگان دانلود کنی .
ابتدا باید عضو بشوید.
www.afgexpert.com
ديوار برش فولادي:قسمت دوم :عنوان کتاب
فنی و مهندسی > عمران و معماري :موضوع کتاب
Babak Sharifi :نویسنده کتاب
:ناشر کتاب
3.08 mb :حجم کتاب
لينک دانلود بخش دوم: http://www.4shared.com/file/57138939/c8d5e3ed/2_online.html
متاسفانه بخش اول آن پاک شده است _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
عضو شده در: 29 مرداد 1386
تاریخ: یکشنبه 31 شهریور 1387 - 07:31 عنوان:
ضمن تشکر این تاپیک اگه کسی عکسی از دیوار برشی فولادی بزاره ممنون میشم .
نقل قول:
آیا دیوار برشی فلزی را در ساختمانهای بتنی استفاده کرده اند ؟
در ایران که دیوار برشی فولادی برا سازه های فولادی فعلا جا نیوفتاده چه برسی به دیوار برشی فولادی در سازه بتنی ! .
ولی بنظر من عملکردی که دیوار برشی فولادی داره در سازه فولادی بهتر میتونه نشون بده .
اخیرا هم بحث دیوار برشی فولادی موضوع خیلی از پایان نامه های کارشناسی ارشد شده .موضوعاتی مثل دیوار برشی فولادی با بازشو ...بحث لاغری ها در دیوار برشی و ...
میتونین از اینا هم استفاده کنید . _________________ Hossein Nejadfard .::. GoldenTruss .::. سید حسین نژادفرد.::. www.civil307.blogfa.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com