عضو شده در: 27 بهمن 1386
تاریخ: پنجشنبه 11 مهر 1387 - 01:10 عنوان: درخواست راهنمایی در مورد جهت صحی
با سلام خدمت دوستان.
در مورد عوامل موثر بر انتخاب جهت صحیح تیرچه ریزی هنگام طراحی میخواستم من رو راهنمایی کنید.
مثلا ما پلان معماری و ستون گذاری رو داریم و حالا می خواهیم بارگذاری کنیم تیرچه ها را در چه جهتی قرار دهیم تا بهترین بازده داشته باشد.
اگر همه تیرچه ها در یک جهت ریخته شوند ، فقط تیرهای یک جهت بار میبرند و جهت دیگر هیچ.
اگر بار گذاری شطرنجی باشد همه تیرها بار میبرند اما خب اگر قاب خمشی باشد بارگذاری بحرانی میشود.
چه عواملی را برای طراحی جهت تیرچه ریزی باید در نظر داشت؟آیا دلخواه و سلیقه ای است.؟
در ضمن ساختمان مورد نظر من یک جهت مفصلی و یک جهت خمشی است.
عضو شده در: 30 مرداد 1386
تاریخ: پنجشنبه 11 مهر 1387 - 16:53 عنوان:
در کتاب آقای طباطبایی ذکر شده که :
تیر ریزی بر روی تیر های خمشی بشود چون در این حالت هم از نیروی زلزله سهم می برند و در ضمن بار های ثقلی را نیز تحمل می کنند . اما در طول زمان بهره برداری به این تیر ها فقط بارهای ثقلی اثر می کند که ظرفیت بزرگی دارند و در زمان بهره برداری عملکرد بسیار خوبی دارند و چون ایم تیر ها برای کنترل نیروی زلزله نیز طراحی شده اند خدشه به عملکرد آنها وارد نمی شود.
ولی من در یک پروژه فولادی که برای دوستم آماده کردم و این روش را انجام دادم که تیر های خمشی بصورت غیر متعارف بزرگ شدند و همواره به رنگ سفید در می آمدند .
چون نرم افزار تیر ها را در سنگین ترین وضعیت که حاصل از ترکیب باری است که شامل نیروی زلزله و بارهای ثقلی است طراحی می کند
البته در یک بند اقای طباطبایی ارشاره کرده اند در پروژه های فولادی اگر تیر بصورت بزرگ در آمد می توان جهت آن را تغیر داد که من این بند را ندیده بودم
به نظر من بهترین روش اقتصادی ترین روش است
البته در داهانه هایی که شکل مستطیلی ندارند باید دقت کرد برای تیر ریزی جهتی را انتخاب کرد که تیرچه ها کمترین برش را بخورند و اجرای آنها ساده باشند
و باید دقت کرد تا تیریزی بر روی تیر های کوتاه انجام شود چون در QL^2/8
L به توان 2 است و _________________ http://varteh.persianblog.ir/
عضو شده در: 25 مهر 1385
تاریخ: یکشنبه 28 مهر 1387 - 20:44 عنوان:
سلام
هميشه جهت مهاربندي شده واسه تيرريزي بهتره فو لاد و بتن هم نداره!!
حلا اگه دو طرف مهاربنديه ؛ تيرچه ها بيفتن رو جهت بلندتر !
روي تيرهايي هم كه فقط اتصال تير دارند يا دست كم يه سرشون به تير ديگه وصل هست تير چه نذارين!
يا حق
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com