با سلام
می خواستم بدونم آیا نشریه 264 در سایت موجود است؟
نه این نشریه نسخه پی دی اف ندارد. _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
آیا فرمایش شما در مورد خاصی است یا در کلیه موارد باید به این شکل باشد؟
موردی که ذکر کردم بر اساس ضوابط نشریه 264 است و فعلآ در ایران مطابق مبحث دهم برای تمام پروژه ها اجباری نشده است _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
عضو شده در: 19 مرداد 1386
تاریخ: دوشنبه 15 مهر 1387 - 22:04 عنوان:
جناب مهندس جعفری و همکاران عزیز
به یک نکته بسیار مهم توجه فرمائید، ضوابط اشاره شده در نشریه 264 ترجمه کلمه به کلمه مقاله تحقیقاتی در سال 1994 توسط پرفسور استانه اصل است و می شود گفت به روز نمی باشد، اما هم کنون مجله MODERN Steel در سال گذشته این مقاله را کامل د برای انواع بادبندی ها روابط سحیح را ارائه نموده است، حق با شماست اگر بخواهیم به نقشه ها شهرداری نگاهی بیاندازید خواهید دید هیچ یک از بادیندها جوابگوی ضوابط فوق نخواهد بود من خاطرم است 3 سال پیش زمانیکه بنده در خدمت وزارت نیرو بودم و در جامعه مهندسین مشاور به عنوان طراح نیروگاه کار میکردم تمامی این ضوابط را می بایست ما اجرا می کردیم و نکته جالب آنکه طراحان اسپانیایی و فرانسوی و کره ای نیز همین ضوابط را در طراحی بادیند مد نظر قرار می دادند، من خودم به شخصه با این ضوابط کاملاً موافقم و به نظرم حتی تا اندازه ای قابل ارتقاء نیز می باشد، چراکه عضو بادبند بسیار عضو مهمی است که متاسفانه طراحان زیاد به آن توجه نمیکنند شما امی توانید به بادبندهای SCBF ارجاع کنید و ببینید مثلاً برای یک سازه 4 طبقه چه ضوابط سنگینی AISC برایش وضع نموده است.
با سلام
می خواستم بدونم آیا نشریه 264 در سایت موجود است؟
اين نشريه نسخه پي دي اف ندارد _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com