تاریخ: جمعه 8 آذر 1387 - 18:54 عنوان: طراحی دیواربرشی دارای بازشو
با سلام خدمت دوستان گرامی
اگر دوستان در خصوص طراحی دیواربرشی دارای بازشو اطلاعات یا مرجع خاصی مدنظر دارند لطفا ارائه دهند با توجه به اهمیت موضوع در خصوص مورد فوق کمتر شاهد بحث و تبادل اطلاعات بودیم .
باتشکر
در مورد دیوارهای با بازشو یا Couple Shear Wall بستگی به آنکه شما می خواهدی صرفآً رفتار آنرا بدانید و یا ضوابط مراجع متنوعی وجود دارد اما من می توانم کتاب concrte design according to BS8110 را که توسط S.ary نوشته شده است و همچنین کتاب Tall Building Structure که توسط Bryan Stafford Smith نوشته شده است را پیشنهاد کنم که کتاب دومی در مورد نحوه رفتار اینگونه دیوارها ، مناسب و یا نامناسب بودن آن و انواع آن به طور کامل توضیحات جامعی داده است که به نظر بنده کاملترین مرجعی است که شما می توانید در امر طراحی دیوارهای برشی کوپله از آن استفاده کنید در این کتاب حتی نحوه مدلسازی برای تحلیل تقریبی آن نیز توضیحاتی داده است. اما اگر بخواهیم نحوه آنرا در این تاپیک و یا تاپیک مشابه دیگر عنوان کنیم شاید فضا هم کم بیاوریم لذا پیشنهاد می کنم شما این دو مرجع را مطالعه فرمایید اگر سوالی بود بنده در خدمتم.
در دیوارهای دارای بازشو قسمت های بالا و پاین بازشو باید به صورت تیر همبند با آرماتورهای اضافی و ضربدری طراحی گردد . من در این زمینه اطلاعات کافی ندارم اگه دوستان راهنمای بفرمایند سپاسگذار خواهم شد .
با تشکر _________________ برای میهنی آبادتر تلاش کنیم . شهرام عزتی
I have just designed one of these shear wall with opening..... you need to use the STRUT & TIE method.. but unfortunately i am not really familiar with the iranian building code... so i might be able to send you a link to download an ACI example. i am sure that helps.
As much i know, it is not that hard. it is just like designing a concrete section in tension.
با سلام
علاوه بر کتابهایی که دوستان مطرح کرده اند، من کتاب طراحی سازه های بتنی دکتر مستوفی نژاد (جلد دوم- فصل 18 ) را توصیه می کنم.
همچنین مطالعه کتاب طراحی سازه های بتنی با استفاده از نرم افزار ETABS نوشته مهندس سیفی ، خالی از لطف نیست.
موفق باشید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید