درسته اما مشکل من اینجاست که مطمئن نیستم تنش مجازو کجا وارد کنم جواب دوستان هم یکی نبود بهر حال ممنون می شم بفرمائید دقیقا کجا وارد کنم؟(در viewوارد کردم (yield stress)به نظرم خیلی دست بالا شد
به نظر شما استفاده از تیر ورق بجای مقطع نورد شده در ستونها وضعیت رو بحرانی تر می کنه؟
آیا کنترل کمانش ها برای تیر ورق کافی نسیت و باز هم باید تنش مجاز و ...
روش محاسبه تنشهای مجاز با مبحث دهم مطابقت میکند. البته برای مقاطع جنرال یا sd این مقاطع فشرده در نظر گرفته نمیشود و نیز باید توجه کرد که در مدل فاصله بین مهارهای جانبی بال فشاری با واقعیت همخوانی داشته باشد و در صورت عدم مطابقت تنشهای مجاز به صورت دستی به نرم افزار معرفی شود _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
عضو شده در: 16 بهمن 1386
تاریخ: شنبه 17 فروردین 1387 - 22:41 عنوان:
همان طور که همکاران توضیح دادند:
اگر مقطع شما غیر فشرده است(دارای جوش سراسری نمی باشد و یا ضوابط لازم b/t را برخوردار نیست و یا مقطع را با sd section معرفی نموده اید)نیازی به هیچگونه تغییری در فرضیات برنامه برای وارد کردن تنش مجاز 1440(6 .*fy )نمی باشد {و فقط دو عدد 2400و 3700 را به عنوان تنش تسلیم و نهایی هنگام معرفی خصوصیات فولاد وارد کنید}
و برنامه به طور پیش فرض تنش مجاز مقع غیر فشرده را برای شما جهت طراحی مقاطع اعضا منظور می کند.(6 .*fy )
ولی اگر مقطع شما فشرده بود شما بایستی مقاطع مورد نظر را انتخاب،و از راهی که مهندس خلیلی گفتند عدد1584 (66.*fy)را پس از عملیات تحلیل وقبل از طراحی در محل ذکر شده وارد نمایید.
با سلام
طبق گفته مهندس پناهیان اگر b/t ها کنترل شده و ضوابط فشردگی ارضا میشه و جوش بال به جان تیرورق به صورت سراسریه از منوی design>steel frame design>view reviseoverwritesو سپس در قسمت major bending stress Fb3 مقدار را 1584کیلوگرم بر سانتی مترمربع وارد کنید(البته در صورتی که تنش تسلیم فولاد شما 2400است و قبل از این کار میبایست تیرهای که دارای مقطع تیرورق هستند ذا انتخاب نمایید.
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com