این سازه نزدیک خونه ما بود ( حدود 500 متری )، همه ما فکر کردیم زلزله شد . در راستای Z . ولی چند دقیقه بعد متوجه اتفاق شدیم .
من عکس های زیادی گرفتم .که رو سایت آپلود میکنم .
ضمنا ساختمون 5 طبقه سازه ای بود (پیلوت +4 طبقه مسکونی )
عمق گود برداری همسایه هم هم حدود 11 متر بود _________________ .::. ~~~~<<<.:: wWw.Civil307.blogfa.com ::.>>>~~~~ .::.
با سلام به همکاران گرامی
واقعا وحشتناک بود من که تا حالا به همچین موردی برخورد نکرده بودم
دوستان عزیزی که در محل شاهد ماجرا بودن اگه امکان داره جزییات ماجرا رو بیان کنن این ساختمان ظاهرا بتنی بوده چند سال از ساخت اون میگذره؟؟ گودبرداری مجاور به چه صورت در حال انجام بوده ؟ اینجور که دوستان گفتن ظاهرا حدود 11 متر عمق گودبرداری بوده با این عمق نیاز به مطالعات ژیوتکنیک و و رعایت ضوابط و مسایل خاصی در گودبرداری باید باشیم آیادوستان اطلاعاتی دارن که در این زمینه ها تدابیری صورت گرفته بوده یا خیر؟
با سلام به همکاران گرامی
واقعا وحشتناک بود من که تا حالا به همچین موردی برخورد نکرده بودم
دوستان عزیزی که در محل شاهد ماجرا بودن اگه امکان داره جزییات ماجرا رو بیان کنن این ساختمان ظاهرا بتنی بوده چند سال از ساخت اون میگذره؟؟ گودبرداری مجاور به چه صورت در حال انجام بوده ؟ اینجور که دوستان گفتن ظاهرا حدود 11 متر عمق گودبرداری بوده با این عمق نیاز به مطالعات ژیوتکنیک و و رعایت ضوابط و مسایل خاصی در گودبرداری باید باشیم آیادوستان اطلاعاتی دارن که در این زمینه ها تدابیری صورت گرفته بوده یا خیر؟
ساختمان تخريب شده تازه تاسيس بود و هنوز اسباب كشي نكرده بودند
عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
تاریخ: پنجشنبه 8 مرداد 1388 - 20:03 عنوان:
goldentruss نوشته است:
این سازه نزدیک خونه ما بود ( حدود 500 متری )، همه ما فکر کردیم زلزله شد . در راستای Z . ولی چند دقیقه بعد متوجه اتفاق شدیم .
من عکس های زیادی گرفتم .که رو سایت آپلود میکنم .
ضمنا ساختمون 5 طبقه سازه ای بود (پیلوت +4 طبقه مسکونی )
عمق گود برداری همسایه هم هم حدود 11 متر بود
اتفاقا در زیر این منطقه بقایای یک شهر زیر زمینی قبلا پیدا شده بود ..که بیخیالش شدن .
قرار بود برج سازی کنن به اون خاطر اینقدر خاکبرداری داشتن .
ساختمون واژگون شده رو هم بنیاد شهید ساخته بود . که 2 طبقه ش رو قرار بود به صاحب ملک بده .
حالا این اولشه ...از وقتی که سبزی فروش محله شد بساز بفروش از این اتفاقات زیاد میوفته . _________________ .::. ~~~~<<<.:: wWw.Civil307.blogfa.com ::.>>>~~~~ .::.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید