عضو شده در: 20 مرداد 1386
تاریخ: جمعه 16 آذر 1386 - 05:37 عنوان: دانلود پروژه آب و فاضلاب
پروژه آب و فاضلاب:
پروژه آب و فاضلاب مربوط به طراحی و تعیین قطر لوله های انتقال آب وفاظلاب شهرکی در کرج که با نرم افزار loop,Sewer ورژن 3 تعیین گردید. فایل های مربوط به نقشه توپوگرافی محل و بارگذاری و توزیع آب مربوط به هر لوله و توضیح مختصری از مراحل انجام پروژه آبرسانی شهری و همچنین خود نرم افزار های مربوطه به همراه فایلهی خروجی نرم افزار آورده شده است.
که به حجم1.57 مگا بایت میتوانید از طریق لینک زیر دانلود نمایید
لینک دانلود پروژه آب و فاضلاب:
http://mihd.net/eb2gty _________________ هرگونه اطلاعات تخصصی مهندسی عمران سازه
www.sazeh808.blogfa.com
پروفایل اطلاعات من:
www.irexpert.ir/?34429
عضو شده در: 20 مرداد 1386
تاریخ: چهارشنبه 15 اسفند 1386 - 04:11 عنوان:
سلام دوست من
همانطور که بیان شد برنامه Loopو Sewer برای ملاحظه روند کار مورد نیازتان میباشد که در خود ففایل موجود میباشند. _________________ هرگونه اطلاعات تخصصی مهندسی عمران سازه
www.sazeh808.blogfa.com
پروفایل اطلاعات من:
www.irexpert.ir/?34429
تاریخ: جمعه 20 اردیبهشت 1387 - 12:56 عنوان: Re: دانلود پروژه آب و فاضلاب
mojtaba808 نوشته است:
پروژه آب و فاضلاب:
پروژه آب و فاضلاب مربوط به طراحی و تعیین قطر لوله های انتقال آب وفاظلاب شهرکی در کرج که با نرم افزار loop,Sewer ورژن 3 تعیین گردید. فایل های مربوط به نقشه توپوگرافی محل و بارگذاری و توزیع آب مربوط به هر لوله و توضیح مختصری از مراحل انجام پروژه آبرسانی شهری و همچنین خود نرم افزار های مربوطه به همراه فایلهی خروجی نرم افزار آورده شده است.
که به حجم1.57 مگا بایت میتوانید از طریق لینک زیر دانلود نمایید
لینک دانلود پروژه آب و فاضلاب:
http://mihd.net/eb2gty
در جواب دوستم hra1981 متاسفاه باید عرض کنم این همه اطلاعات من از آب و فاضلابه!! _________________ هرگونه اطلاعات تخصصی مهندسی عمران سازه
www.sazeh808.blogfa.com
پروفایل اطلاعات من:
www.irexpert.ir/?34429
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com