داستان از جايي شروع شد كه عصر هنگام برگشتن به خانه به چند تا از ساختمان هاي در حال ساخت خيابانمان نگاه مي كردم كه درست روز وقوع زلزله تبريز بود به پي نواري كه آرماتور بندي آن تمام شده بود نگاه مي كردم كه كافرما و آرماتور بند را در حال صحبت ديدم بعد از چند دقيقه آرماتور بند روي پي رفت و چند تا از مفتول هايي كه آرماتور را بسته بود را باز كرد و ميلگرد هاي راسته در پي افتادن و به كمك كارفرما آن آرماتور هاي باز شده را از پي بيرون كشيدن 12 شاخه آرماتور بود .
يك لحظه منظور از كار غير انساني كافرما از ذهنم گذشت و پيش خودم گفتم اگر زلزله بياد چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كه شب زلزله ها شروع شد خوشبختانه زلزله ها آسيب جاني و مالي نداشتن.
كه امروز متوجه شدم بتن ريزي آن پي به اتمام رسيده و مهندس ناظر آن ساختمان بي خبر از فاجعه اي كه در راه است .
عزيزان مهندسن ناظر حتما قبل از بتن ريزي آرماتور ها را چك كنيد
پس زلزله آدم نمي كشد ما هستيم كه با حرص و طمع نسل كشي مي كنيم
دوستی داشتم که فقط تعداد میلگردها را چک می کرد ولی متاسفانه نمره میلگردها را نمی شناخت!!!
یعنی اگر به جای میلگرد 20 میلگرد 18 یا به جای میلگرد 12 میلگرد 10 کار می گذاشتند متوجه نمی شد.
با تشكر
دوست عزيز اين قضيه خيلي شايع مي باشد ودر اكثر جا ها مي گويند اينهمه ارماتور براي چيه؟
يا خيلي جاها مخصوصا در منازلي كه توسط خود مالك ساخته ميشن ميبينيم التماس مي كنه كه يه چند تا از ارماتورها را نندازه
من قبلا که داخل یک دفتر مهندسی بودم جنا ب مهندس که در منطقه ما معروف است و (الان پایه یک است) در آن موقع 4 تا کار پیمانکاری اسکلت بتنی داشت و الان هم می دانم کار زیاد دارد از تعداد آرماتور ستونها 4 و 5 تا کم می کرد واز تقویتی های پوترها می زد و فواصل خاموتها را همه جا 25 سانت می گذاشت و عین نقشه سازه را که دفتر خودش به کارفرما داده بود اجرا نمی کرد و من بقیه جاها هم تا جایی که من می بینم به همین صورت است و فقط آرماتور نیست و بقیه چیزها مثل بتن ریزی سقف و فونداسیون به صورت دستی و ...
عضو شده در: 16 شهریور 1387
تاریخ: شنبه 4 آبان 1387 - 15:10 عنوان:
برای چک کردن آرماتورها چه نکاتی رو باید بدونیم؟ و مطالعه کدوم مراجع رو پیشنهاد میکنید ؟ _________________ موفقیت فقط یک نام نیست , یک راه است
کائنات گوش به فرمان اوی درون توست
من در بعضی جاها دیدم که به جای 3 تا ارماتور 14 تیرچه درکل طول تیرچه 3تا 12 میگذارند و20 تا 30 سانتی متر انتهایی میلگردها رو در هر دو طرف تیرچه میلگرد14 جوش می دهند با این کار مهندس ناظر رو گول میزنند.بنابراین به دوستان توصیه میکنم که حتما تیرچه آماده را کنترل کنند یا اگر تیرچه ها در کارگاه ساخته می شوند حتما این موضوع رو حضوری کنترل کنند. _________________ كارگران ساختمانی شاغل در بخش خصوصی بايد بيمه شوند.
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com