تاریخ: پنجشنبه 13 دی 1386 - 23:33 عنوان: امور پیمان و پیمانکار : مواردی که
با سلام به مهندسان گرامی
مواردی که مربوط به پیمانکار میباشد مثل "صورت مجلس" چه چیزهای هست؟؟
مثلا دستور کار هست و صورت مجلس هست اگه موارد دیگری هست لطفا توضیح دهید
مثلا صورت مجلس برای چی هست؟
یا دستور کار برای چی هست؟؟
و....
ممنونم
عضو شده در: 30 مرداد 1386
تاریخ: جمعه 14 دی 1386 - 02:07 عنوان:
بهتره دوست عزيز شما درس تجهيز و راه اندازي كارگاه رو مطالعه كنيد و يا كتابي در اين مورد خريداري كنيد كه در كتاب بطور كامل جواب سوال خود رو دريافت كيند _________________ http://varteh.persianblog.ir/
صورت مجلس براي ثبت كردن مقاديريست كه بعدها امكان اندازه گيري آنها وجود ندارد مثل عملياتي كه بعدا پوشانيده ميشوند.در زمان بررسي صورت وضعيت توسط گروههاي مختلف از جمله امور پيمانهاي كارفرما ،با استناد به اين صورت مجلسها و به اعتبار امضا ناظر مقيم در پاي آن ستد ، پرداخت به پيمانكار صورت ميگيرد. من مطالعه كتاب مدير پروژه را به شما توصيه ميكنم(جلد مربوط به نحوه رسيدگي به صورت وضعيت پروژه هاي عمراني)
آقا فربد ممنونم از شما که جواب منو دادید
باور کنید وقت خیلی تنگ شده که بتونم کتاب رو بخرم و بعد مطالعه کنم
بهین خاطر اومدم تو فروم مطرح کردم تا به جوابم سریع تر برسم
دیگه چه مواردی هست؟؟
اگر بقیه مهندسان هم نطر بدهند ممنون میشم
نشريه 4311 (موافقنامه، شرايط عمومي و خصوصي پيمان) براي درک برخي از مفاهيم مورد نظر شما بد نيست. البته اين نشريه يک اشکالي دارد که در تمامي آيين نامه هاي ديگر هم هست و آن توضيحات کوتاه و اندک در موارد مختلف است. پيشنهاد ميکنم شما کتاب شرح حقوقي پيمان از انتشارات سازمان مديريت و برنامه ريزي نوشته ابراهيم اسماعيلي هريسي که علاوه بر متن پيمان توضيحات جامعي را هم در موارد مختلف شامل ميشود را هم مطالعه فرماييد. اين کتاب در 518 صفحه تنظيم شده است و علاوه بر موارد گفته شده شامل قانون برنامه و بودجه کشور، قانون محاسبات عمومي کشور، قانون ديوان محاسبات کشور، و .... نيز ميباشد _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
راستشو بخواهيد اين مساله براي خود من هم سوال است. فکر ميکنم صورتمجلس مربوط به ثبت مواردي است که پس از آن پوشيده خواهد شد و ديگر قابل ديدن نيست . مثل آرماتورهاي داخل پي و صورتجلسه هم که مشخص است چيست.
احتمالآ در نشريه فرهنگ واژگان نظام فني بتوانيد در مورد آن مطلب پيدا کنيد. اين نشريه در سايت موجود است (متاسفانه فعلآ به آن دسترسي ندارم که براي شما مطلب را پيدا کنم) _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com