عضو شده در: 30 مرداد 1386
تاریخ: یکشنبه 28 بهمن 1386 - 19:15 عنوان: دفترچه
جناب من یه فایل پی دی اف در مورد نحوه تهیه دفترچه محاسباتی ساختمان فلزی تا پنج طبقه هست که یادم نیست از کجا دانلود کردم مطالبش مفیده اگه دوستان اگه فایلی دارن که طبقات بیشتر و یا ساختمان بتنی دارن را حتما معرفی فرمایید یا به قول دوستمان کتاب معرفی کنند چون اگه به فایل توجه کنید اسکن شده از یک کتاب هست _________________ http://varteh.persianblog.ir/
با سلام
من دمو نرم افزار فولاد سازه رو دیدم. ظاهرا از فایل etabs طراحی و دفترچه محاسبات رو میده، البته فقط واسه سازه های فلزی، ظاهرا طراحی اتصالات رو هم انجام میده، کار ترسیم نقشه ها رو هم انجام میده اما من خیلی از محیطش خوشم نیومد و فکر کنم ساپورت خیلی خوبی هم نداشته باشند.
کلاٌ فلسفه دفترچه محاسبات چی هست؟ یعنی اینکه این دفترچه جهت ارائه به چه شخص یا مرجعی میباشد به مهندس معمار جهت تهیه نقشه اجرایی یا به شهرداری و نظام مهندسی؟ _________________ sadeghalavi@operamail.com
1- جهت نگهداري در آرشيو مدارك
2- جهت ارائه به شهرداري
3- وجود طراحي به صورت مكتوب جهت كنترلهاي بعدي
در ضمن وظيفه مهندس معمار تهيه نقشه معماري ساختمان است و تهيه نقشه اجرايي ( سازه اي) به عهده مهندس محاسب يا پيمانكار يا مجري ساختمان مي باشد.
در هر حال كسي بايد نقشه اجرايي را تهيه كند كه ديد و تجربه سازه اي داشته باشد.
سلام
یکی از دلایل استفاده از دفترچه محاسبات کنترل ساختمان بدون استفاده از ابزار کامپیوتری است و اینکه داشتن دفترچه محاسبات مثلاً در ساختن اضافه سقفهایی که ممکن است بعدها اجرا گردد این دید اجرایی را میدهد که آیا این سازه مقاوم است یا خیر . بنابر این یک نسخه پیش کارفرما مانده ولی در بقیه موارد برای کنترل بدون کامپیوتر ضروری میشه .
معمولآ کسي از روي دفترچه نقشه را تهيه نميکند. نقشه و دفترچه هر دو بر اساس فايلهاي محاسباتي و نقشه هاي معماري و البته با قضاوت مهندسي نتايج به دست آمده در فايلهاي محاسباتي به گونه اي که نقشه حالت اجرايي داشته باشد ترسيم ميشود. حال اگر دفترچه شامل تمامي اطلاعات فايل محاسباتي باشد ميتوان از آن نيز نقشه را تهيه نمود. در هر صورت به نظر ميرسد که سوال شما کمي گنگ باشد و اگر کسي هم به آن تا به حال جواب نداده است بيشتر به اين دليل است _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com