Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
iransaze.com :: مشاهده موضوع - آرماتور حداقل کششی یا آرماتور حرارتی (در پی ها) ؟؟؟؟؟؟؟؟
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » سوالات متداول در طراحي سازه ها

این بخش قفل شده است و شما نمی توانید در آن پست، پاسخگویی، یا حذف انجام دهید.   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
آرماتور حداقل کششی یا آرماتور حرارتی (در پی ها) ؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
farjad
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 12 دی 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 15 اسفند 1386 - 04:59    عنوان:  آرماتور حداقل کششی یا آرماتور حر پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چند سوال در انجا مطرح می کنم و از دوستان خواهش دارم که در این بحث شرکت کنند تا به نتیجه مطلوب دست یابیم .

1- در پی های گسترده طبق آبا و مبحث 9 در چه مواقعی باید از آرماتور های حرارتی و در کجا باید از آرماتور حداقل کششی استفاده کرد ؟
2- در پی های نواری با عرض های مختلف در جهت عرضی پی آیا باید از آرماتور حداقل کششی (فقط بالا و فقط پایین 0.0018 مقطع) و یا باید از آرماتور حرارتی (مجموع بالا و پائین 0.0015 مقطع) استفاده کرد؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکرها از این تاپیک
farjad از این تاپیک تشکر میکنم 
khsaeid
مدیر کل انجمن

عضو شده در: 19 مهر 1385

پست تاریخ: چهار‌شنبه 15 اسفند 1386 - 08:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز بهتر این است که قبل از باز کردن یک تاپیک به جستجوی مطلب خود در انجمن ها بپردازید . در صورت موجود بودن بحث های شبیه به موضوع مد نظر شما لطفا اینگونه بحث ها را در تاپیک های مرتبطی که قبلا ایجاد شده اند مطرح فرمایید .
به طور مثال شما با جستجوی کلمه " آرماتور حداقل " و یا " حداقل آرماتور " در انجمن های سایت به کلیه بحث های مرتبط با موضوعی که الان مطرح کرده اید دست پیدا خواهید نمود .

باز هم تاکید می کنم ...... لطفا قبل از باز نمودن تاپیک جدید موضوع مورد نظر خود را در انجمن های سایت جستجو بفرمایید

بازگشت به بالای صفحه

farjad
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: پنج‌شنبه 16 اسفند 1386 - 06:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ضمن تشکر ازتوصیه شما
بنده تا جایی که مقدور بود تاپیک های مختلف و مرتبط با این موضوع را مطالعه کردم اما اگر شما به سوالات من دقیقتر توجه کرده باشید جواب این سوال را در هیچ جایی مشاهده نکردم. البته موضوعات خیلی نزدیک به این سوال مطرح شده بود بطوری که خود شما هم در برخی قسمت ها بطور مفصل به ارائه پاسخ به دوستان و حتی دادن آدرس به برخی دوستان دیگر برای جلوگیری از تکرار مجدد پرداخته بودید اما در هیچ کدام از بحث ها جواب سوالات من داده نشده بود ؟
باز اگر جایی هست که جواب این سوال داده شده باشه و من ندیدم ممنون می شوم اگر آدرس آن تاپیک را لطف کنید.

با تشکر

بازگشت به بالای صفحه

khsaeid
مدیر کل انجمن

عضو شده در: 19 مهر 1385

پست تاریخ: پنج‌شنبه 16 اسفند 1386 - 16:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوست عزیز با توجه به گفته خود شما که سوالاتی بسیار نزدیک به سوال شما در انجمن موجود بود سوال جدید و مرتبط با سوالات قبلی خودتان را در انتهای همان تاپیک مرتبط مطرح می فرمودید

بازگشت به بالای صفحه

farjad
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: شنبه 18 اسفند 1386 - 00:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آقای مهندس خلیلی من با توجه به اهمیت زیادی که این سوالات برای من داشت ترجیح دادم که یک تاپیک اختصاصا" برای آن درست کنم.
ولی به هر حال با توجه به مدریت شما نظر شما ارجح تر می باشد.
به هر حال گذشته از این حرف ها از شما و دیگر دوستان خواهش می کنم که نظراتشان را راجع به سوالات من بدهند چون برای بنده خیلی مشکل ایجاد کرده است.

با تشکر

بازگشت به بالای صفحه

farjad
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 13 فروردین 1387 - 03:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از دوستان خواهش دارم که در بحث شرکت کنند.

متشکرم

بازگشت به بالای صفحه

admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

پست تاریخ: سه‌شنبه 13 فروردین 1387 - 05:19    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مطابق بند 9-17-5-1 در پیهای گسترده نسبت آرماتور کششی به کل سطح مقطع پی نباید کمتر از مقادیر ذکر شده در بند 9-17-8 باشد. این مقادیر در بند 9-17-8 برای پیهای با عمق کمتر از یک متر و آرماتورهای معمول 0.002 و 0.0018 میباشد. آنطور که من فهمیدم در این حالت فرقی مابین آرماتور حداقل کششی و آرماتور حداقل حرارتی و جمع شدگی وجود ندارد. احتمالآ اگر یکی از دو وجه پی کششی باشد آرماتورها باید در همان وجه کششی قرار داده شود و اگر هر دو وجه پی به طور متناوب کششی باشند باید بین این دو قسمت تقسیم شوند (البته در مبحث نهم به خوبی این مساله توضیح نداده شده است) . بدیهی است که در مورد پیهای گسترده این آرماتورها باید به صورت شبکه در هر دوجهت قرار داده شود
در مورد آرماتور حداقل پی های نواری در بند 9-17-5-2 مبحث نهم توضیح داده شده است و مقدار آن 0.25 درصد تعیین شده است. این آرماتور ، آرماتور طولی پی است و در مورد آرماتور عرضی آیین نامه بحثی نکرده است. البته این به معنی عدم اجبار به استفاده از آرماتور در جهت عرضی نیست چون در مورد کلافها که دارای اهمیت کمتری هستند در بند 9-17-7-4 آرماتور عرضی به صورت خاموت حداقل به قطر 8 به فاصله حداکثر 250 میلیمتر اجباری شده است. احتمالآ برای پیهای نواری ضمن رعایت این حداقل برای آرماتورهای عرضی باید مقدار 0.0015 که در بند 9-17-5-2 به آن اشاره شده است را هم رعایت نماییم

به نظرم در تمامی حالات این مقادیر شامل مجموع آرماتورهای بالا و پایین پی میباشند و نه آرماتورهای یک وجه پی. هر چند در این زمینه آیین نامه صراحت لازم را ندارد

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

پست تاریخ: سه‌شنبه 13 فروردین 1387 - 06:08    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

این نکته نیز بد نیست گفته شود که در آیین نامه aci 2008 برای پیهای نواری ضابطه ای تعیین نشده است (احتمالآ این پیها مطابق پیهای گسترده فرض شده اند) و برای پیهای گسترده تقریبآ همان مقادیر گفته شده در مبحث نهم ذکر شده است و البته مقادیر ذکر شده شامل مجموع آرماتورهای وجه بالا و پایین پی است

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
farjad
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: جمعه 13 اردیبهشت 1387 - 21:16    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با تشکر از آقای مهندس جعفری

در این مورد آیین نامه آبا صراحت بیشتری دارد بطوری که می توان در آن به تفاوت "آرماتور حداقل کششی " و " آرماتور حرارت و جمع شدگی " پی برد.
در بند 17-5-1 آبا گفته شده است که در شالوده های منفرد ـ گسترده و باسکولی حداقل در صد آرماتور خمشی نباید کمتر از "کل مقدار آرماتور حرارت و جمع شدگی" مطابق بند 8-7 باشد.
با مطاله بند 8-7 می بینیم که منظور آیین نامه از مقدار 0.0018 ویا 0.002 مقطع برای آرماتور حرارت و جمع شدگی مجموع مقدار آرماتور بالا و پایین مقطع است.
در این میان هر موقع از آرماتور خمشی مقطع صحبت کرده است آن را برابر با "کل مقدار ارماتور حرارت و جمع شدگی" دانسته است.
بنابراین می توان فهمید که منظور ایین نامه در مورد آرماتور خمشی ، آرماتور خمشی یک وجه می باشد که اگر چنانچه در غیر این صورت بود ، قبل از آرماتور خمشی هم از کلمه "کل" استفاده می کرد.

حال از مهندس جعفری و دیگر دوستان سوال خواهش دارم که در مورد این مطالب نظر خود را بدهند.

بنده با مشاهده نقشه های مهندسین زیادی ، به نظرم رسید که در این مورد بین مهندسین اختلاف نظر وجود دارد. بطوری که برای مثال در آرماتور پی های نواری در جهت عرضی برای یک پی به ارتفاع 70 سانت در شرایط یکسان برخی مهندسین در بالا و پایین از آرماتور 12 هر 25 سانت و برخی دیگر از آرماتور 18 هر 20 سانت استفاده کرده اند واین کجا و آن کجا ؟

بازگشت به بالای صفحه

farjad
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: پنج‌شنبه 26 اردیبهشت 1387 - 17:57    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از مهندس جعفری و دیگر دوستان خواهش دارم که در بحث شرکت کنند.

با تشکر

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
این بخش قفل شده است و شما نمی توانید در آن پست، پاسخگویی، یا حذف انجام دهید.   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید