عضو شده در: 22 فروردین 1386
تاریخ: یکشنبه 18 فروردین 1387 - 00:27 عنوان: شلوغی بی مورد تاپیکها
سلام
بعضی اوقات مشاهده می شه که برای یه تاپیک ده دوازده تا جواب دادند اما متاسفانه وقتی آن را باز می کنیم متوجه می شویم که غیر از یکی دو تا از جوابها جوابهای دیگر به این صورت است ،
آره من هم بلد نیستم... یا مشکل من هم هست ... یا من هم متشکرم ... یا من هم ممنون میشم پاسخ بدین یا.............
خواهش می کنم از دوستان که بی خود تاپیک ها رو شلوغ نکنید
متشکرم
بله حق با شماست. برای اینکه دوستان این مسایل را بیشتر رعایت نمایند از دوستان خواهش میکنم به موارد زیر توجه نمایند:
1- حتمآ تاپیکها را با عنوانی مناسب در انجمن و بخش مناسب و توضیحات گویا به زبان فارسی و یا انگلیسی و نه فینگلیشی و با حداقل غلط املایی ارسال نمایید
2- از انحراف بحثهای اصلی تاپیکها به موارد دیگر غیرمرتبط یا با ارتباط کم با اصل مطلب خودداری نمایید. بدینمنظور اگر مطلب جدیدی مورد نظرتان است در یک تاپیک جداگانه آن را مطرح نمایید
3- اگر پاسخ یک تاپیک را بلد نیستید سعی نکنید که به هر حال جوابی هر چند غلط به تاپیک بدهید
4- برای تشکر از دوستان به خاطر جوابگویی به سوالات میتوانید با استفاده از دکمه سپاس یا تشکر این کار را انجام دهید و یا به آنها با استفاده از دادن امتیاز ، امتیاز اعطا نمایید و نیازی نیست که به طور مثال با عباراتی نظیر «ممنون» با ارسال یک پست تشکر نمایید
5- سعی نمایید در مطالب ارسالی خود شان یک سایت علمی را نگهدارید
6- سعی کنید قبل از ارسال پست انجمنها را برای پستهای مشابه جستجو نمایید
7- در جواب دادن به دوستان خود از واژه های تمسخرآمیز و ناامید کننده (برای فرد ارسال کننده مطلب ) خودداری نمایید. سعی کنید سوالات دوستان خود هر چقدر هم که پیش پا افتاده است را جواب دهید
و ...... _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com