خرپایی داریم بشکل زیر آیا معقول است مقدار نیرو در عضو GE دو مقدار متفاوت به دست بیاید؟(یکبار بروش گره و بار دیگر بروش مقطع) _________________ sadeghalavi@operamail.com
عضو DC با توجه به تشابه 3.5 متر است. البته در هر صورت باید هر دو نیرو یکی باشد. در روش مفصل به دقت زیادی نیاز است چون باید چندین گره را محاسبه میکنیم تا به عضو مورد نظر برسیم _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
این مطلب آخرین بار توسط admin در چهارشنبه 28 فروردین 1387 - 17:36 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما از روش گره استفاده کردید؟(یا نرم افزاری تحلیل کردید؟)
این سوال مربوط به امتحان استاتیک چند ترم پیش بود. که استاد خواسته بود عضو GE بروش گره حل شود ولی من به جهت اطمینان نیروی عضو را بروش مقطع نیز حساب کردم که نتایج متفاوت بود (اتفاقاٌ یکی از دوستان هم این کار رو انجام داده بود و نظر من رو داشت)
حالا این سوالات روی سایت استاد مربوطه قرار گرفته و این مساله برای من یادآوری شده _________________ sadeghalavi@operamail.com
عضو شده در: 25 فروردین 1386
تاریخ: پنجشنبه 29 فروردین 1387 - 17:10 عنوان:
من به روش مقطع و هم به روش مفصل خرپارا حل کردم و نیروی eg برابر با 8.57 فشاری شد ولی نیروی عضو fe صفر می باشد چون از شکل هم می توان فهمید که نیروی عضو fhرا باید عضو fd تحمل کند زیرا که مقدار زوایای انها باهم برابر است و هم چنین نیروی عمودی به گره f وارد نمی شود.
عضو شده در: 30 مرداد 1386
تاریخ: پنجشنبه 29 فروردین 1387 - 17:22 عنوان:
دوست عزیز موقعی عضو خرپایی صفر هست که دو میله خرپایی در امتداد هم را میله سومی قطع کند با شرط اینکه در گره مورد نظر باری نباشد
در گره E دو میله DE , EH نیز اضافه شده اند
و نیروی EG کششی است _________________ my blog
http://old-crow.blogfa.com/
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com