تاریخ: یکشنبه 29 اردیبهشت 1387 - 02:42 عنوان: تیر آهن چینی و میزان انطباق با اس
با سلام خدمت کلیه همکاران عزیز
در خصوص تیر آهن وارداتی از چین میخواستم بدانم از لحاظ استاندارد و امکان بکار گیری در ساختمان خصوصا ستون و نحوه برخورد در محاسبات سئوال کنم . از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد ؟ با تشکر
عضو شده در: 30 مرداد 1386
تاریخ: یکشنبه 29 اردیبهشت 1387 - 04:57 عنوان:
بهترین راه اگر در استفاده ای نوع تیر آهن این است که نمونه از آن را به آزمایشگاه بدهید تا مشخصات آن معلوم شد (تنش - کرنش) اگر مشخصات فزیکی آن مطابق با استاندارد های موجود بود استفاده از آن چه ایرادی داره
مشاء الله آزمایشگاه های مصالح هم کم نیستن فکر کنم با پرداخت حدود 30 هزار تومن آزمایش را انجام می دهند حتی این آزمایشگاه جوابگو بودن فولاد برای مصرف را نیز می دهند _________________ http://varteh.persianblog.ir/
تیرآهنهای چینی ظاهرآ آنطور که من شنیده ام حداقلهای لازم در زمینه استانداردها را در اختیار ندارند و در استفاده از آنها باید محافظه کارانه عمل کرد مگر آنکه بر روی آنها آزمایشهای لازم انجام گردد. در هر صورت در استفاده از آنها باید محافظه کارانه عمل کرد _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
همانطوریکه آقای مهندس جعفری گفتند نه تنها آهن آلات چینی به معنای اخص و بلکه کلیه آهن آلات وارداتی به معنی اعم آن دچار تردیدهایی حتی به لحاظ ابعادی و مشخصات هندسی است چه برسد به مشخصات فیزیکی و شیمیایی ( درگیری های فراوانی هم مابین وارد کنندگان ، اتحادیه و مراجع ذیربط همواره بر سر این مطلب وجود داشته ودارد که جای مطرح کردنشان اینجا نیست ....)
تمامی آئین نامه ها برای پذیرش مصالح مورد استفاده یا خود معیاری دارند یا اینکه معیار و استانداردی را معرفی می کنند در این خصوص موسسه استاندارد نیز ، استانداردهای مشخصی دارد ، لذا اشتباه نکنیم و با اکتفا کردن به یک تست ساده یک محموله را بپذیریم ، البته چون مباحث مقررات ملی در این خصوص کمی ابهام و در جاهایی مطابق معمول تناقضاتی دارند ، اکیدا توصیه می کنم به استانداردهای ملی که توسط موسسه استاندارد تدوین شده و براحتی قابل دسترسی است مراجعه کنید ، مهندسین متالورژ عزیز هم بهتر می دانند که برای پذیرش فولاد معیارها و تست های زیادی وجود دارد.
در ضمن معمولا هیچ آئین نامه و استاندارد فولاد ساختمانی که روش تست را معرفی می کند تفاوتی برای پذیرش آن با توجه به درجه اهمیت عضو نمی گذارد و اصولا آنرا به اعضای درجه اول ، دوم و... تبدیل نمی کند ، تفاوت در درجه اهمیت اعضا در آئین نامه های طراحی دیده می شود و نه در مقررات پذیرش محصول .
موفق باشید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com