Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
iransaze.com :: مشاهده موضوع - ترکیبات بار آیین نامه ACI ویرایش 2005
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » سوالات متداول در طراحي سازه ها

این بخش قفل شده است و شما نمی توانید در آن پست، پاسخگویی، یا حذف انجام دهید.   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
ترکیبات بار آیین نامه ACI ویرایش 2005 رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
OpenSky
کاربر فعال

عضو شده در: 3 خرداد 1387

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 15:59    عنوان:  ترکیبات بار آیین نامه ACI ویرایش 200 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
مهندسان محترم لطفا راهنمایی بفرمایید در ترکیبات بار آیین نامه ACI ویرایش 2005 ضریب بار زلزله عدد 1.0 می باشد و یا 1.4؟
با تشکر.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
تشکرها از این تاپیک
OpenSky از این تاپیک تشکر میکنم 
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 16:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در ترکیبات بار آیین نامه ACI ویرایش 2005 ضریب بار زلزله عدد 1.4 می باشد

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
OpenSky
کاربر فعال

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 17:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جناب مهندس لطف میکنی در مورد این صفحه از آیین نامه ACI318-05 (قسمت 9.2) که عکسش رو گذاشتم توضیح بدید
باز هم متشکرم

بازگشت به بالای صفحه

admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 19:56    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

متنی که ضمیمه کرده اید خیلی واضح نیست. اما در ACI بندی وجود دارد که در آن گفته شده است که اگر بارهای زلزله با بارهای بهره برداری محاسبه شده باشد لازم است که در ترکیب بارها ضریب یک به عدد 1.4 تغییر یابد و احتمالآ متن مورد نظر شما به این موضوع اشاره دارد. ما نیز اگر میخواهیم از این آیین نامه استفاده کنیم باید این تغییر را در ترکیب بارهای پیش فرض برنامه اعمال نماییم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
OpenSky
کاربر فعال

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 20:36    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اگر درست متوجه شده باشم بند مورد نظر شما همون کادر قرمز رنگ سمت چپ در عکس بالا باشه که گفته :
اگر بارهای زلزله (E)، از محاسبه زلزله سطح سرویس (بهره برداری) (service-level seismic forces) بدست آمده باید ضریب زلزله در ترکیبات مشخص شد (در عکس) به 1.4 افزایش پیدا کند

و از اونجایی که استاندارد 2800 زلزله سطح طرح (احتمال وقوع آن در 50 سال عمر مفید سازه کمتر از 10 درصد) رو محاسبه میکنه و نه زلزله سطح سرویس (احتمال وقوع در 50 سال بیش از 99.5 درصد) پس دلیلی برای در نظر گرفتن بند بالا وجود ندارد و در نتیجه

باید از ضریب 1.0 اسفاده کنیم!؟

(البته در بند 2-13 استاندارد 2800 میزان زلزله سطح سرویس هم تعیین شده، v=ABIW/6 که در این فرمول ضریب A به مقدار 1/6 کاهش پیدا کرده و مقدار R برابر 1 در نظر گرفته شده.)

و البته ACI توضیح مختصری در رابطه با بالابردن سطح زلزله از سطح سرویس به سطح طرح در آیین نامه های جدیدتر (ASCE 7-939.3; BOCA/NBC
939.4; SBC 949.5; UBC 979.6; and IBC 20009.2) و در نتیجه کاهش ضریب زلزله به 1.0 ارائه داده (کادر قرمز رنگ سمت راست در عکس بالا)

""اگر در درک بند فوق اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید""

بازگشت به بالای صفحه

hamed2003_tab
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 14 مهر 1386

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 22:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من هم با نظر دوستمان موافق هستم! استاندارد 2800 براي زلزله طرح نيروي زلزله را محاسبه مي كند نه زلزله سطح سرويس! من خودم نقشه اجرايي را ديدم كه در aci2002 با ضريب زلزله 1 محاسبه كرده بود. براي ساختمان 5 طبقه بتوني در طبقه همكف ستون 50*50 با 8 تا نمره 25 و4 تا نمره 28 محاسبه كرده بود.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
hamed2003_tab
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 22:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من سازه قاب خمشي 5 طبقه مورد نظر را يك بار خودم مدل كردم وضريب زلزله را 1.4 دادم ستون 50*50 مورد نظر جواب نداد! نقشه اجرايي كه من ديده بودم در نظام مهندسي تائيد شده بود و ساخته شده است.( با ضريب 1.4 حداقل بايد در همكف 60*60 با 20 نمره 25 باشد تا جواب بدهد!) در اين مورد آقاي مهندس جعفري نظرتان چيه؟
يعني همه مهندس ها اشتباه مي كنند؟!

بازگشت به بالای صفحه

OpenSky
کاربر فعال

پست تاریخ: دوشنبه 13 خرداد 1387 - 23:52    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در ادامه صحبت دوست عزیزمون باید گفت ترکیبات بار در ویرایش 2002 آیین نامه ACI دقیقا با ترکیبات بار در ویرایش 2005 آن مشابه بوده و هیچ تفاوتی وجود ندارد.

بازگشت به بالای صفحه

hamed2003_tab
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 14 خرداد 1387 - 00:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيين نامه 2800 ضريب زلزله‍را براي زلزله سطح طرح محاسبه مي كند. (بند 2-3 آيين نامه)پس در اين صورت لزومي به تغيير ضريب زلزله از 1 به 1.4 وجود ندارد. آقاي مهندس لطفا توضيح دهيد كه شما بر اساس چه مدركي مي گوييد كه بايد حتما به 1.4 تغيير داد؟

بازگشت به بالای صفحه

hamed2003_tab
عضو جدید
عضو جدید

پست تاریخ: سه‌شنبه 14 خرداد 1387 - 00:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيين نامه 2800 ضريب زلزله ‍را براي زلزله سطح طرح محاسبه مي كند. (بند 2-3 آيين نامه)پس در اين صورت لزومي به تغيير ضريب زلزله از 1 به 1.4 وجود ندارد. آقاي مهندس لطفا توضيح دهيد كه شما بر اساس چه مدركي مي گوييد كه بايد حتما به 1.4 تغيير داد؟

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
این بخش قفل شده است و شما نمی توانید در آن پست، پاسخگویی، یا حذف انجام دهید.   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی
صفحه 1 از 3

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید