میشه به من بگید از این نرم افزار تحلیل 0.1 دهانه زمانی که قاب بادبند داره چطور میشه استفاده کرد.برا قاب پرتال هم لطفا یه نرم افزار به من معرفی کنید ممنونم
دوست عزیز قاب های دارای مهاربند باید بطور مفصلی اجرا گردند و قاب های مفصلی هم تحت بار ثقلی به طور 0.1 دهانه تحلیل نمیگردند.تحلیل قاب های مفصلی تحت بار ثقلی q :
برش ql/2
ممان ماکزیمم در وسط دهانه: (ql^2)/8
روش 0.1 دهانه تنها برای تحلیل قاب های خمشی تحت بار ثقلی میباشد و باید توجه داشت که در محاسبات مربوط به روش 0.1 دهانه طول موثر تیر ها 0.8 طول واقعی میباشد چراکه در این روش فرض بر اینست که در 0.1 دهانه تیر در هر طرف مفصل بوجود آید. _________________ هرگونه اطلاعات تخصصی مهندسی عمران سازه
www.sazeh808.blogfa.com
پروفایل اطلاعات من:
www.irexpert.ir/?34429
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com