تاریخ: یکشنبه 16 تیر 1387 - 05:34 عنوان: مسایلی در مورد فونداسیون فوری فو
با سلام.من دو تا سوال داشتم.1-چند روز بعد از اجرای فونداسیون میشود ستونها را نصب کرد؟
2-اگر بخواهیم با نمونه گیری از کیفیت بتنی اطمینان یافت آیا باید صبر کرد تا پس از اجرا و 28 روز بعد نمونه گیری کرد یا میتوان از هر بتنی هم زمان با بتن ریزی نمونه گیری کرد و پس از 28 روز ان نمونه را تست گرفت؟اصلا زمان8 2 روز درست است؟
عضو شده در: 22 آبان 1385
تاریخ: یکشنبه 16 تیر 1387 - 13:25 عنوان:
اگر اشتباه نکنم حداقل 7 روز پس از دوره curing بتن می توان ستون ها رو علم کرد.
معمولا برای نمونه گیری از بتن حین اجرا این کار را می کنند (البته به لطف وجدان کاری افراد یک بار اول و یک بار دیگر هم آخر بتن ریزی نمونه گیری می شود.)
در مورد عدد 28 هم باید بگویم که عرف این است ولی اصولا این عدد صرفا برای بتن با سیمان پرتلند می باشد و برای سیمان های پزولانی عدد 42 روز مدنظر است که متاسفانه اجرا نمی شود.
ممنون مهندس.میشه در مورد دوره CURING توضیح بدین.دوم اینکه بعد از 28 پس از گرفتن نمونه موقع بتن ریزی تست انجام میشود؟و اکه بتنی اجرا شده باشد چگونه تست میگیرند؟
عضو شده در: 22 آبان 1385
تاریخ: دوشنبه 17 تیر 1387 - 05:36 عنوان:
در مورد دوره Curing اگه بخوام از اول شروع کنم (دیگه از اول اول شروع نکردم ها ) باید بگم که این دوره جهت تکمیل واکنش هیدراتاسیون می باشد. در این دوره بتن نیازمند رطویت و دمای مناسب می باشد که حداقل 7 روز (به علت نداشتن وقت کافی از طرف افراد مسئول، حداقل 7 روز در نظر گرفته شده است.) باید ادامه داشته باشد. معمولا در کارگاه های بتنی نمی توان شلنگ آب را در دست گرفت و روی بتن رو آبپاشی کرد بنابراین یکی از راه های متداول استفاده از گونی های خیس است که به تنه ستون ها می بندند و روی دال ها و تیرها قرار می دهند.
از بتن اجرا شده نیز می توان نمونه گیری کرد که اصطلاحا کرگیری(Core) نامیده می شود ولی متداولترین نمونه گیری در حین عملیات است چون هزینه کرگیری بالاست که البته این نوع نمونه گیری برا خودش استانداردهایی داره که باید کاملا رعایت بشه و معمولا برا پروژه های حساس و پروژه هایی بهسازی و مقاوم سازی مثل نوسازی مدارس که هیچ چاره ای ندارند، استفاده می شه.
امیدوارم این اطلاعات مفید واقع شده باشه در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می تونید به کتاب دستنامه اجرایی بتن ترجمه رمضانیانپور و... و کتاب ریز ساختارهای بتن(اسمش فکر کنم این باشه) اونم احتمالا رمضانیانپور توش دخیل بوده، استفاده کنید ما هم در خدمتیم اگه بتونیم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com