ابتدا دتایل مورد نظر را رسم می کنید و سپس وزن تک تک مصالح رابا استفاده از مبحث ششم بدست آورده و در نهایت با جمع اونها وزن یک متر مربع را محاسبه می کنید.اگر مایل به دیدن یک نمونه هستید فکر می کنم در قسمت پروژه بارگداری بتونید یک مثال پیدا کنید.اگر هم که نه بگید من می تونم آپلود کنم.
اگه ممكنه از كتاب تكنيكهاي مدلسازي مهندس باجي صفحه 357 رو توضيح بدين و ايا براي استفاده از آيين تامه ها در etaps,safe,sap جزوه يا راهنماي كاي وجود داره
با تشكر
با تشكر از شما دوست عزيز
فرمول بدست آوردن وزن تيرچه بتني و بلوك سفالي در قسمت c,d چي هستش و 2500 در قسمت c , و 8 در قسمت d , چگونه بدست مي آيد و وزن واحد را براي اجزا ساختمان چگونه و از كجا بدست مي آيد
عضو شده در: 19 اردیبهشت 1387
تاریخ: جمعه 8 شهریور 1387 - 14:08 عنوان:
قابلی نداشت .
عدد 100 بر فاصله آکسیال تیرچه ها تقسیم شده .
مثلا اگر فاصله آکسیال 60 بود بجای بخش بر 50 بر 60 تقسیم میکردید .
بلوک کاربرده شده اندازه 40*25*25 داره .
در قسمت D تقسیم 100 بر 25 نشانه اینه که در 1 متر عرض 4 بلوک داریم .
عدد 8 هم نشانه وزن بلوکه که بین 8 تا 12 کیلوگرم می باشد .
عدد 2500 هم نشانه وزن مخصوص بتن آرمه است . چون تیرچه ها دارای میلگرد هستند بتن آرمه حساب میشوند . اگر بتن خالی باشه وزنش 2400 میشه .
وزن واحدها هم از پیوستهای مبحث 6 مقررات ملی و یا از آیین نامه 519 بدست می آید .
دیتیلی که براتون گذاشتم دیتیل عرف محاسباتی هست .
سعی کنید توی همین رنج تمرین کنید . _________________ شرکت مهندسی ابنیه سازان عرش ( با مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور جهت اجرای انواع مختلف سازه های مهندسی )
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com