تاریخ: پنجشنبه 7 شهریور 1387 - 19:29 عنوان: نظر شما درباره تستهای تغییر شکل
میخواستم نظر دوستانی که کتاب تست تحلیل سازه آقای فنائی رو مطالعه کردن راجع تستهای تغییر مکان بدونم. به نظر دوستان این تستها در حد تستهای کنکور هستند؟
من تستهای فصول دیگر کتاب رو به راحتی میزنم ولی با خیلی از تستهای این فصل مشکل دارم، علی رغم اینکه فکر میکنم به مباحث تغییر شکل تسلط دارم.
از دوستانی که این کتاب رو مطالعه کردند و در ارشد نتیجه گرفتهاند یا نگرفتهاند لطفاً نظر خودشون رو بگن.
دوستانی که نتیجه گرفتند، کتاب دیگری رو پیشنهاد میکنند؟
سلام دوست عزیز. همونطور که خودتون گفتین تست های فنایی تو قسمت نغییر مکان ها کمی مشکله ولی سوالهای کنکور تنوعش زیاده و هم از این نوع سوالها میاد و هم سوالهای ساده تر.ولی سعی کنید سوالهایی که راه حلهای طولانی واسه حل داره رو فقط واسه یادگیری حل کنین و نکته اش رو یاد بگیرین.احتمال تستی بودنشون خیلی کمه.
من کتاب تحلیل مهدی نعمت زاده رو هم استفاده کردم.کتاب خوبیه.موفق باشید
من هم تستهای کتاب دکتر فنایی را در زمان کنکور (هم تحلیل و هم مقاومت) را تمرین میکردم.خود من برخی از تستها را تا 3 بار حل کردم.
به نظر من این تستها آنقدر جامع بودند که تمام نقاط ضعف را مشخص کنند. اگر سعی کنید تمام تستها را تمرین کنید میتوانید به مرور نقاط ضعف خود را برطرف کنید.
فکر میکنم در زمینه تست همین کتاب کافی باشد. اما در زمینه آموزش مطالب 200% به منابع دیگر هم نیاز دارید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com