عضو شده در: 13 مرداد 1387
تاریخ: شنبه 16 شهریور 1387 - 10:33 عنوان: ***اين جدول رو كامل كنيم و در نهايت
سلام من اين جدول رو تهيه كردم چون اولا سوالات خودم بود و دوما مسلما سوالات خيلي از دوستانه لطف كنيد همكاري كنيد و به جاي هر عدد قرمز رنگ مقدار مناسبش رو بفرماييد در نهايت جدول رو كامل و آپ ميكنم تا استفاده كنيم
اگر فرضياتي بيان نشده در پستي كه ميزنيد براي خودتون هر مقداري كه دوست داريد فرض بگيريد
و به اشتباهات و نواقص جدول حساس نباشيد
عضو شده در: 27 بهمن 1386
تاریخ: شنبه 16 شهریور 1387 - 18:24 عنوان:
یکی از اشکالات جدول شما این است که در قسمت سقف کرومیت برای بار مرده دو قسمت گذاشته اید یکی برای بار مرده طبقات یکی هم برای بار مرده بام ،در صورتی که بار مرده (در صورت استفاده از یک دیتیل) برای بام و طبقات ثابت است و این بار زنده آنهاست که فرق میکند.
یکی از اشکالات جدول شما این است که در قسمت سقف کرومیت برای بار مرده دو قسمت گذاشته اید یکی برای بار مرده طبقات یکی هم برای بار مرده بام ،در صورتی که بار مرده (در صورت استفاده از یک دیتیل) برای بام و طبقات ثابت است و این بار زنده آنهاست که فرق میکند.
البته این نکته بد نیست یادآوری شود که همیشه وزن طبقه بام (بدون احتساب بار معادل تیغه ها) به علت وجود شیب بندی در بام حدود 100 کیلوگرم در هر متر مربع سنگینتر از طبقاتی است که در آن شیب بندی وجود ندارد _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
عضو شده در: 15 مهر 1386
تاریخ: یکشنبه 17 شهریور 1387 - 21:52 عنوان:
حرکت جالبیست که از آقای soli_30vil شروع شده امیدوارم دوستانی که در این زمینه صاحب نظر هستند برای تکمیل این جدول تلاش کنند تا دوستاران بهره ی کافی راببرند.
با تشکر. _________________ هومن منصوري...دانشجوي كارشناسي عمران آزاد زاهدان ،بهترين رشته ي مهندسي......>ciVil EngineErinG Hoollvllan@Gmail.com
عضو شده در: 27 بهمن 1386
تاریخ: دوشنبه 18 شهریور 1387 - 02:16 عنوان:
شماره 10 يعني وزن سقف تيرچه بلوك با قشر بتن 10 سانت به طور متوسط چيزي حدود 625 كيلوگرم بر متر مربع است.البته همانطور كه ميدانيد اين اعداد بسته به ابعاد بلوك و ديتيل سقف فرق ميكنند.اما چيزي كه ذكر كردم عدد مناسبي است و با فرض بلوك 40*20 و فاصله تيرچه ها 50 سانت و فرش كف موزاييك و پوكه 5 سانت و ملات هم حدود 2 سانت .زير سقف هم گچ و خاك 2 سانت و گچ كشته 1 سانت. عدد بدست آمده هم به سمت بالا گرد شده تا به 625 رسيد.راستي به نظر من ضخامت بتن 10 سانت براي تيرچه بلوك زياد است (در ساختمانهاي متعارف) و معمولا 5 تا 7 سانت مناسب است. ولي خب وقتي بار زنده زياد باشد احتمالا برش جوابگو نبوده و ضخامت ها را بايد بالا برد.(ولي من تا حالا ضخامت 10 سانت نديدم).اگر شما ديديد بفرماييد كه كاربري ساختمان چه بوده و دليل استفاده از اين ضخامت بالا چيست.اگر عكسي هم داشته باشيد ممنون ميشم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com