عضو شده در: 19 مرداد 1386
تاریخ: جمعه 22 شهریور 1387 - 00:26 عنوان: یک نمونه فایل ETABS و عکسهای مربوطه
سلام همکاران عزیز
دوستان یک نمونه فایل ETABS از یک پروزه بزرگ دبی تو منطقه فستیوال سیتی رو که خودم کار کردم براتون میذارم که دانلود کنید ، این فایل رو مهندس توماس از انگلستان چک کرده و همچنین شهرداری و نظام مهندسی دبی آنرا تائید کرده اند لذا می تواند به عنوان یک راهنمایی کوچک استفاده بشه به خصوص دوستانی که سعی در مدلسازی سقفهای پیش تنیده دارند. این پرورژه که به آن 2B+G+12+GYM+Roof اطلاق می گردد ( یعنی 2 پارکینگ ، یک همکف ، 12 طبقه ، یک محل ورزش و یک سقف برروی محل ورزش) داراری سیستم سقف POST Tension
بوده و بارگذاری آن مطابق با آئین نامه BS و بلدیه دبی و UBC انجام شده است امیدوارم که به کارتان آید ، همچنین چند عکس از پروژه را که به درد بچه های معماری می خورد همراهش گذاشتم. دوستان ممکنه که موقع Run فایل Error مربوط به ماتریس سختی رو ببنید با ید ببخشید این فایل مربوط به آرشیو کارهام می باشد که متاسفانه نسخه اصلی آن را نمی دانم کجا گذاشتم اما تفاوت آنچنانی ندارد من بیشتر این فایل رو گذاشتم تا نحوه مدلسازی و نحوه سازه های به سبک انگلیسی را ببنید.
http://www.4shared.com/file/62597638/e17bf6e3/MIDAS-MIRDIF-DUBAI.html
با سلام و احترام
ضمن تشكراز شما به دليل ارائه اطلاعات ارزشمند اين پروژه، خواهشمند است در صورت امكان فايل نقشههاي اجرائي اين پروژه را نيز در سايت آپلود فرماييد.
با سپاس
دستت درست مهندس مایه خوشحالی ماست که دوستان ما کارهای قشنگی مثل این تو یه جای دیگه از ایران هم انجام میدن.راستی مهندس اگه فایل safe رو هم میذاشتی دیگه محبت رو در حق من تموم کرده بودی.
موفق باشی
تاریخ: چهارشنبه 17 مهر 1387 - 01:44 عنوان:
آقای S.Khalili
طبیعی است که فایل به خاطر مش بندی سقف در هنگام آنالیز وقت زیاد طلب کند و شما نیاز به یک desktop قوی برای اجرای آن دارید. _________________ Eng.Mehdi Esmaeili Manager of Structural Dep. ALSHUROOQ Engineers Consultant-RAPS Urban Italy Dubai-UAE-Alyamae BLD-Suite 601-Near Deira City Center 00971-50-4213108 00971-42950606 www.Alshurooq.com
تاریخ: چهارشنبه 17 مهر 1387 - 12:31 عنوان:
دوست عزیز خیلی دلم می خواد این کار برایتان انجام بدهم اما چون این نقشه ها عملاً متعلق به شرکت است کمی معذوریت دارم اما ایشالله سعی می کنم تا هفته آینده یک گروژه مشابه دیگر را که کوچکتر است را برای شما به همراه فیال ETBAS , و نقشه آپلود کنم _________________ Eng.Mehdi Esmaeili Manager of Structural Dep. ALSHUROOQ Engineers Consultant-RAPS Urban Italy Dubai-UAE-Alyamae BLD-Suite 601-Near Deira City Center 00971-50-4213108 00971-42950606 www.Alshurooq.com
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com