تاریخ: پنجشنبه 5 بهمن 1385 - 16:53 عنوان: ساختمان اسکلت فولادی از ابتدا تا
سلام
من میخوام بدونم اگر کسی بخواد یک ساختمان رو که داره و مال خودش هم هست و کاربری اون هم مسکونیه تخریب کنه و از نو بسازه چه مراحلی رو باید طی کنه؟
منظورم کلیه مراحل اعم از کارهای اداری و اجرایی هست.چون میخوام با کلیه مراحل اداری و اجرایی یک ساختمان اسکلت فولادی از ابتدا تا انتها آشنا بشم.
در مورد نقشه و پلان و طراحی ساختمان هم این سوال رو دارم که کسی که مدرک مهندسی عمران-عمران داره خودش میتونه این نقشه ها و طراحی رو انجام بده؟ (چون بنده نه گواهی اشتغال به کار دارم و نه پایه 3 محاسبات) یا باید حتما یکی که از طرف نظام مهندسی صلاحیت انجام این کار رو داره انجام بده؟ من خودم میتونم انجام بدم و مهندسین نظام تایید کنن؟
در مورد گرفتن تراکم هم توضیح بدید لطفا
در مورد اجرا هم میخواستم بدونم که میتونم خودم اجرا کنم؟ یا حتما باید بدم پیمانکار؟
مقررات تا حدی در شهرهای مختلف متفاوت است. اما به هر حال باید درابتدا به شهرداری مراجعه کند و پروانه احداث ساختمان را دریافت کند. در این زمینه باید تکلیف مواردی نظیر درصد اشغال، نوع کاربری طبقات مختلف،حداکثر ارتفاع از زمین مجاور، میزان کنسول یا عقب نشینی در طبقات مختلف و ... روشن شود. با توجه به موارد بالا نقشه معماری توسط مهندس معمار عضو نظام مهندسی و دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی در پایه ای که متناسب با تعداد طبقات و متراژ ساختمان است انجام میشود. به همین شکل به ترتیب نقشه های سازه، تاسیسات برقی و مکانیکی نیز توسط مهندسان صاحب صلاحیت تهیه میشود. حتی برای اجرای ساختمان هم باید برای ساختمانهایی که متراژ آنها از یک حد بیشتر است از مجری ذیصلاح استفاده شود. یعنی مهندس عضو نظام مهندسی که دارای پروانه اشتغال به کار مجری ذی صلاح باشد.
در هر صورت داشتن مدرک تحصیلی و از آن مهمتر داشتن پروانه اشتغال به کار مهندسی برای مراحل مختلف طراحی و اجرای ساختمان لازم است _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
توضیحات دقیقتر در مبحث دوم آمده است. فکر میکنم برای تاسیس دفتر طراحی باید گواهی اشتغال به کار طراحی و برای دفتر اجرا باید گواهی اشتغال به کار به عنوان مجری ذیصلاح را دارا بود. فکر نمیکنم پروانه اشتغال به کار نظارت اثری در تاسیس دفاتر مهندسی داشته باشد _________________ مهندسان مشاور معمار و شهرساز چهارسوق ------------------------------قبل از ایجاد تاپیک و پست مطلب حتمآ قوانین سایت را مطالعه نمایید
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
کلیه حقوق این سایت متعلق به مهندس احمدرضا جعفری میباشد
نقل مطالب با ذکر منبع و درج لینک سایت بلامانع است
برای تماس با من با این آدرس تماس بگیرید: arjafari2004@gmail.com این سایت با همکاری شرکت مهندسان مشاور معمار و شهر ساز چهارسوق اداره میشود. مدیر عامل: مهندس محمدمهدی گودرزی سروش همدان خیابان کمال آباد، شرکت مهندسین مشاور چهارسوق CHAHARSOOGH@yahoo.com