Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
iransaze.com :: مشاهده موضوع - دانلود پروژه بتن 4 طبقه
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » دانلود پروژه های دانشجویی و غيردانشجويي

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
دانلود پروژه بتن 4 طبقه
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
mojtaba808
کاربر فعال

عضو شده در: 20 مرداد 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 21 آبان 1386 - 20:25    عنوان:  دانلود پروژه بتن 4 طبقه پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام خدمت دوستان و کاربران سایت ایران سازه

لینک دانلود پروژه دانشجویی بتن ساختمان مسکونی 4 طبقه با زیربنای حدود 200 متر مربع با دیوار برشی:
لینک دانلود : http://mihd.net/eni57m

password: www.sazeh808.blogfa.com

وبلاگ تخصصی مهندسی عمران سازه
www.sazeh808.blogfa.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
mojtaba808 از این تاپیک تشکر میکنم 
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

پست تاریخ: سه‌شنبه 22 آبان 1386 - 00:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از لینک کمکی زیر هم میتوانید برای دانلود استفاده نمایید:
http://rapidshare.com/files/69196765/my_concrete_pro_in_internet.rar.html
این مجموعه که دوست عزیز مجتبی اصغری زحمت تهیه اش را کشیده اند شامل دفترچه محاسبات 98 صفحه ای، فایل اتوکد، فایل های محاسباتی safe و etabs میباشد و به نظر پروژه کامل و نمونه ای میرسد. حجم فایل هم حدود 3.4 مگابایت است. پروژه مربوط به یک ساختمان 4 طبقه با سیستم قاب خمشی در یک جهت و قاب خمشی و دیوار برشی در جهت دیگر میباشد
توصیه میکنم دوستان این پروژه را دانلود نمایند. و توصیه میکنم جهت تبادل بهتر اطلاعات پروژه را مورد بررسی قرار دهند و در همین تاپیک اشکالات یا مواردی که درباره پروژه مذکور به نظرشان میرسد مطرح و مورد بررسی قرار دهند. مطمئنآ دوست عزیز آقای اصغری نیز در این زمینه قبول زحمت کرده و به دوستان جواب میدهند

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
mojtaba808
کاربر فعال

عضو شده در: 20 مرداد 1386

پست تاریخ: سه‌شنبه 22 آبان 1386 - 03:43    عنوان:  جواب به سوالان دوستان در ارتباط ب پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام خدمت مهندس جعفری

افتخاریه برام که در سایت ایران سازه و در کنار اساتید برجسته حرفه طراحی و محاسبات در کشور اظهار نظر کنم.از فرمایشات مهندس جعفری در مورد این پروژه هم تشکر میکنم .
قطعا این پروژه همانند سایر پروژه های دانشجویی خالی از اشکال نمیباشد.
خوشحال میشم اگه دوستان و اساتید افتخار بدند و نگاهی به مراحل محاسبات پروژه بندازند و احیانا ایرادات و ابهامات موجود را بیان کنند و چنانچه از سطح علمی من هم بربیاد حتما جواب دوستان را هم میدم
حالا شاید نتونم به موقع اطلاع رسونی کنم(به علت درگیری با کنکور ارشد)اما حتما سعیمو میکنم تا در این تاپیک و همچنین در سایر تایک های سایت فعال باشم.
با آرزوی موفقیت برای سایت پربار شما که بواقع در حال حاظر مرجع فعال مهندسی عمران و بخصوص سازه میباشد.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
mohammad-yazd
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 19 فروردین 1386

پست تاریخ: دوشنبه 28 آبان 1386 - 23:13    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام جناب مهندس پسورد اشتباه است. امتحانش کنید ببینید درست یا نه؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

پست تاریخ: دوشنبه 28 آبان 1386 - 23:42    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اگر از لینک دوم (رپیدشیر) دانلود کرده اید پسوردشو من برداشتم. لینک اول هم من با همان پسورد دانلود و بازش کردم. البته ISP من سایت رپیدشیر رو از امروز ف.. ی ... ل... ت.... ر کرده. به همین جهت من فایل رو در آدرس زیر هم آپلود کردم که میتوانید استفاده کنید
http://www.iransaze.org/files-for-download/project/beton/my_concrete_pro_in_internet.rar

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
yahuda
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 5 تیر 1387

پست تاریخ: سه‌شنبه 15 مرداد 1387 - 07:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نقل قول:

مرسي بسيار عالي بود
خسته نباشيد

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید