باید سه سال از زمان اخذ مدرک گذشته باشه و اگرم کارشناسی ناپیوسته باشید و از مدرک کاردانی 5 سال گذشته باشه یک سال سنوات به شما تعلق میگیره و سه سال میشه دو سال _________________ آنقدر شکست خوردن را تجربه کنید تا راه شکست دادن را بیاموزید .....
من میخوام برای سابقه کار پروانه نظارتم سه سال سابقه کار من دراوردی از خودم بنویسم.و فقط دوتا مهندس تاییدش کنند.کسی اطلاعی داره نظام مهندسی استعلام میگیره یا نه؟اگر خود نطام مهندسی تایید کنه سابقمو تفاوتی داره؟خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره پاسخ منو بده
من میخوام برای سابقه کار پروانه نظارتم سه سال سابقه کار من دراوردی از خودم بنویسم.و فقط دوتا مهندس تاییدش کنند.کسی اطلاعی داره نظام مهندسی استعلام میگیره یا نه؟اگر خود نطام مهندسی تایید کنه سابقمو تفاوتی داره؟خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره پاسخ منو بده
دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم سابقه بیمه برا پروانه اشتغال مهم نیست و و همون کاری که میخواین انجام بدین کفایت میکنه _________________ آنقدر شکست خوردن را تجربه کنید تا راه شکست دادن را بیاموزید .....
منم شهریور 88 مدرک لیسانسو گرفتم.یعنی منم نمی تونم امسال شرکت کنم؟ آخه بعضی ها می گن تا نتایج بیاد سه سال درست میشه.مدرک ارشد برای پایه سه هیچ ارزشی نداره؟
دوستانی که شرکت کردند و قبول شدن در مورد منابع نظراتشون رو بدن
به نظر من کتابهای سری عمران باید مناسب باشد.
البته من خودم تا حالا کتاباش رو بطور کامل ندیدم و فقط چند صفحه رو دیدم بد نبود
اگر کسانی که در ازمون گذشته این کتاب رو استفاده کردن در موردش توضیح بدن خوبه
ایا اشتباه زیاد داره ؟
راه حل های ساده ای میگه ؟
رفرنس به کتابهای مقررات ملی داده ؟
چند تاش رو خوندین ؟
با سلام
بله کتابهای خوبی هستن من کتب بارگذاری خاک وپی و فولاد وبتن راتهیه کردم کتاب های کاملی هستن با خوندن این کتابها و مباحث مقررات ملی فکر نمیکنم به منبع دیگری نیاز باشد .
بنده کتاب خاک وپی راکامل وکتاب بارگذاری تانیمه خوندم کتابایی هستند با نثر روان با پاسخ های تشریحی و مباحث طبقه بندی شده .
کتاب تحلیلش رو نگرفتم وقصد دارم از روی جزوه کارشناسی ارشد و جزوه ای که از همین سایت دانلود کردم بخونم .
توصیه میکنم شما هم این کتابها رو بگیرید .
رفرنس به مقررات ملی هم داده وبرخی جاها خوب تمام بندها را بیان کرده وبرخی جاها زیاد به بند ها توجه نکرده وشاید این تنها موردش باشه اما کلی نیست .
با تشکر
ایا ازمون اذر 90 توش هست ؟
با سلام
نه متاسفانه در این چاپی که بنده تهیه نمودم (چاپ اول 90-91) سوالات 90 مشاهده نمی شود شاید در چاپ های بعدی میاید البته اینکه تا خرداد ماه بیاد وبرسی این کتابها رو بخونی مبهم است البته سوالات سال 90 رو هم میشه از روی جزوه ویا منبعی دیگر مطالعه کرد. _________________ -----------------------------------------------------------------------------
وبگاه تخصصی مهندسی عمران www.civil4u.blogfa.com
دوستان majid_yey و AMIR_KH ممنونم.درضمن کتابهای سری عمران عالیند.کسی اطلاع داره بانک سوالات ازمون محاسبات سری عمران اومده یا نه؟ایا کتابهای راهنمای مباحث 6 و7 و 9 و10 مثل کتابهای سری عمران برای ازمون محاسبات کاربردی هستند؟کسی مطالعشون کرده؟
با سلام مجدد
بله تا اونجا که بنده اطلاع دارم به جز کتابهای که شامل شرح درس هستند سه کتاب دیگه نیز هستن که یکی مختص نطارت دیگری مختص محاسبات وسومی هم تلفیقی از هر دو می باشد
بنده این کتاب رو تهیه نکردم ولی فکر کنم که کتابهای در سی کاملا ونیازی به این تست ها نداره البته دوستانی که پارسال امتحان دادن بهتر میتونن نظر بدن .
بله حتما مباحث هم باید مطالعه بشه صرف خوندن کتب کفایت نمیکنه حالا شاید دوروسی مثل تحلیل نیاز نداشته باشه ولی به هر حال برای دروسی مثل بار گذاری ویا فولاد وبتن یه مرور حداقلی نیاز میباشد . _________________ -----------------------------------------------------------------------------
وبگاه تخصصی مهندسی عمران www.civil4u.blogfa.com
ممنون از راهنمایی دوستان
آیا کتابهای سری عمران برای تمام بندهای آیین نامه مثال دارند؟
چون بسیاری از بندهای آیین نامه را میشود حفظ کرد اما با مثال خیلی بهتر میشود یاد گرفت
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 101, 102, 103بعدی
صفحه 36 از 103
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید