بند انگشتی, برای دیدن عکس به صورت کامل بر روی آن کلیک نمایید
Tekla Structures is the most advanced BIM (Building Information Modeling) software on the market that provides an accurate, dynamic, and data-rich 3D environment for the building and construction industries. Tekla Structures encompasses specialized configurations for
Full construction management and detailing
Construction management
Steel detailing
Precast concrete detailing
Reinforced concrete detailing
Engineering
Other
For the infrastructure management sector and energy distribution industries, Tekla offers state-of-the-art software solutions based on models, complete with comprehensive process support and built-in GIS functionality:
Tekla Xpower
Tekla Xcity
Tekla Xpipe
Tekla Xstreet
These solutions are designed for energy utilities, municipalities, water and wastewater utilities, construction and engineering companies, and multi-utility entities.
دوستانی که از ویندوز seven و ویندوز ویستا استفاده میکنند توجه کنند که برنامه ناسازگار با این سیستم عامل هاست. _________________ کتاب، جزوه ، مقاله ، نرم افزار ، پایان نامه ، پروژه دانشجویی- سیویل استارز http://www.civilstars.com
با سلام و تشکر
اگه ممکن هست این نرم افزار را روی سایت mediafire هم اپ کنید. چون اینترنت من با این سایتها که اپ کردید مشکل داره و من خیلی به این نرم افزار احتیاج دارم
ممنوون
وقتی می خوام فایل کرک رو اجرا کنم می گه :
error opening the file
file msy already be open or file does not exist
وقتی هم برنامه رو اجرا کنم ازم می خواد که server host name رو وارد کنم
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
وقتی می خوام فایل کرک رو اجرا کنم می گه :
error opening the file
file msy already be open or file does not exist
وقتی هم برنامه رو اجرا کنم ازم می خواد که server host name رو وارد کنم
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
این سوالارو جواب بدید
1)سیستم عاملتون چیه ؟
2)قبل از اجرای کرک برنامرو اجرا کردید؟
3)windows task manager رو قسمت process نگاه کن ببین برنامه در حال اجراست یا نه اگه در حال اجراست خارج شو و سپس کرک کن
کرک ضمیمه رو نگاه کن اگه با مال شما متفاوت بود اینو امتحان کن
اگه جواب نداد برنامه رو از نصب خارج کن و دوباره نصب کرده قبل از اجرا کرک کن. _________________ کتاب، جزوه ، مقاله ، نرم افزار ، پایان نامه ، پروژه دانشجویی- سیویل استارز http://www.civilstars.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید