دوستان در پستهايي که انجام ميدهند به قوانين سايت توجه نمايند. يکي از قوانين احترام به همديگر و استفاده از واژه هاي مناسب و غيرتوهين آميز است. در اين تاپيک دو پست مغاير با قوانين سايت موجود بود که پاک شد.
در مورد اين تاپيک هم به نظر خود من اگر دوستان به صورت فعال در آن مشارکت نمايند ، نتايج آن خود ميتواند براي دوستان مفيد و قابل استفاده باشد. بد نيست که دوستان ضمن شرکت در نظرسنجي به طور مشخص مقدار حقوق و درآمد به همراه سابقه، محل کار و البته درآمد همکاران خود که از آن اطلاع دارند را هم بنويسند. _________________ فروشگاه سایت :
من فوق لیسانس سازه هستم و سال 71 مهندسی عمران را از دانشگاه صنعتی اصفهان و فوق لیسانس را سال 74 از دانشگاه فردوسی گرفتم در کار دولتی(مشاور) مشغول هستم و حدود 850 تومن در ماه دریافتی دارم .
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 16, 17, 18بعدی
صفحه 1 از 18
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید