سلام دوست عزیز
سایتwww.tec.mporg.ir تمام نشریات را دارد.می توانید دانلود کنید.
اين دو نشريه نسخه الکترونيکي ندارند. در سايت بالا هم اين دو نشريه موجود نيست. لينکي که در پست قبلي هم ذکر شده است هم تنها خلاصه اي از اين دو نشريه است _________________ فروشگاه سایت :
نشريه 82 در آدرس زير موجود است:
http://iranomran.com/viewtopic.php?t=512&f=36
البته خود من موفق به دانلود نشدم. اگر کسي موفق به دانلود شد لينک کمکي براي آن قرار دهد _________________ فروشگاه سایت :
این هم یک لینک کمکی دانلود دیگر:
http://www.iransaze.org/files-for-download/sazeman-modiriat/nashriat/nash82_tircheh_ejra-www.iranomran.com.rar
با توجه به اینکه زحمت اصلی این فایل را جناب مهندس طاهری کشیده اند پسورد را حذف نکردم و پسورد همان www.iranomran.com میباشد.
این را هم بگویم که جناب طاهری از جمله معدود کسانی هستند که تنها به کپی کاری از سایتها و وبلاگهای دیگر بسنده نمیکنند و در افزایش اطلاعات الکترونیکی در زمینه مهندسی عمران در دنیای مجازی تلاش وافری تاکنون کرده اند و به نظر من ایشان باید الگویی برای همه کسانی باشند که در دنیای مجازی فعالیت دارند. _________________ فروشگاه سایت :
با سلام
به همکار و دوست گرامی آقای مهندس جعفری
من بعنوان یک عضو کوچکی از جمع بزرگ مهندسین ایران هستم متاسفانه دانشگاه های ما فاصله بسیاری با واقعیت و بازار کار دارند به همین دلیل سعی ما بر این است که در این قرن اطلاعات فایلهای خصوصی را برای خودمون نگه نداریم و برای همه ارائه بدیم تمامی سعی ما اینست که بیشتر مطالب را به این دنیای عظیم اینترنت اضافه کنیم و کمتر بکار کپی بپردازیم
باور کنید بیشتر فایلها و مطالب حاصل تجارب ما و دوستان عزیز دیگر در پروژه ها بوده است
امیدواریم بتوانیم یکنواخت و استوار به راهمان با همکاری دوستان گرامی مانند شما ادامه دهیم
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید