دوره آنلاین طراحی سازه های بتن آرمه در ETABS2016
iransaze.com :: مشاهده موضوع - ارتباط SAP2000 و Matlab (کدنویسی در Matlab، اجرا در SAP)
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » Sap

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
ارتباط SAP2000 و Matlab (کدنویسی در Matlab، اجرا در SAP) رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
s_hossein82
عضو جدید
عضو جدید


عضو شده در: 28 شهریور 1386
پست: 12

تشکر: 0
تشکر شده 41 بار در 10 پست



امتیاز: 118
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 18:57    عنوان:  ارتباط SAP2000 و Matlab (کدنویسی در Matlab، اجرا در SAP) پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آموزش SAP2000 با Matlab

#دوستانی که علاقه مند هستند راجع به ارتباط SAP2000 و Matlab بیشتر بدونند اعلام کنند، اگه کسی دوست داشت آموزش هامو براتون اینجا میذارم و سوالا رو همینجا جواب خواهم داد.#

قسمت اول

سلام
نرم افزار SAP2000 این قابلیت رو داره که از بیرون به وسیله یک زبان برنامه نویسی هدایت بشه.
نکته: هر یک از زبان های برنامه نویسی زیر رو که بلد باشید میتونید با اون SAP2000 رو کنترل کنید مثل:
Matlab, C++, C#, Visual Basic, Fortran, Phyton

استفاده از Matlab به علت اینکه بیشتر بین مهندسین رواج داره مدنظر ماست، ولی شاید شما دوست داشته باشید یه هر دلیلی از یکی دیگه از زیان های برنامه نویسی استفاده کنید.
برای شروع باید بدونیم کاری که در نهایت قراره انجام بشه چیه:

1. کد متلبی رو مینوسیم که به صورت اتوماتیک SAP2000 رو باز می کنه.
2. کارهایی که داخل SAP2000 انجام میدادیم مثل مدل سازی، بارگذاری و ... رو به صورت کد خواهیم نوشت.
3. دستوراتی برای اجرای آنالیز و گرفتن خروجی و بازگشت آن ها به متلب اضافه میکنیم.
4. با اجرای کد SAP به صورت اتوماتیک باز شده،مدل ساخته میشود، RUN شده و خروجی ها (مثل DRIFT یا BASE SHEAR ) رو در متلب خواهیم دید.
5. با تغییر هر یک از پارامتر های مدل (ابعاد، بارگذاری، مقاطع و...) میتونیم با کمترین زمان ممکن دوباره RUN رو انجام بدیم.

شاید الان دیگه متوجه شده باشید که با یاد گرفتن این روش چه ابزار قدرتمندی برای انجام آنالیز های متوالی و پی در پی خواهید داشت.
برنامه ای که میتونه بهتون برا انجام کارای تحقیقاتی کمک زیادی بکنه.

مثال.
فکر کنید میخواید تاثیر درصد آرماتور اعضای یه قاب رو روی جابجایی بام بررسی کنید.حالا اگه یه قاب با 20 عضو داشته باشید و 5 تیپ درصد آرماتور.
شاید مجبور باشید 100 بار مدلتونو بسازید و 100 تا فایل دخیره کنید با طاقت فرساست.
با این روشی که اینجا خواهیم گفت بدون اینکه نیاز باشه این همه کارای تکراری انجام بدیم با نوشتن یه حلقه داخل کدمون از 1 تا 100 تمام مدل ها رو پشت سر هم میسازیمو پشت سر هم آنالیز میکنیم و خروجی ها بر می گردن و به سرعت هم میتونیم با هم مقایسه کنیم ای 100 تا قاب رو.

فعلا این مقدمه رو داشته باشید تا برسیم به خود آموزشمون.

دوستان همزمان سوالات و مشکلاتشونو بیان کنند، تا با هم بحث رو پیش ببریم.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکر توسط: curvestone, bastanpol, siamakcivil, eqcivil, mohammad8484, Taha_212, windwinter, obatik, GOLKOUCHIK, a_t536, mohsenmas, saital, ponhilk, earthquake_90, u00221, fatolahi, lastpage, majiddashti, tondroo, hamed44, h_qaemi, str-design, Aghaieedoost, mohammadmahditabrizi
:
curvestone
عضو جدید
عضو جدید


عضو شده در: 29 مرداد 1392
پست: 22

تشکر: 29
تشکر شده 14 بار در 6 پست



امتیاز: 275
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 19:13    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بحث جالبیه .ممنون از تاپیکی که زدیو اشتراک گذاری مطالب. جون میده برای کتنرل سازه

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
amir0mran
عضو جدید
عضو جدید


عضو شده در: 23 اسفند 1388
پست: 1

تشکر: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست



امتیاز: 10
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 19:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بسبار عالی
ممنون از زحمت شما

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
siamakcivil
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال


عضو شده در: 2 شهریور 1392
پست: 147

تشکر: 600
تشکر شده 156 بار در 77 پست

محل سکونت: مشهد iran.gif


امتیاز: 930
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 21:17    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام.ممنون از شما دوست بسیار عزیزم واقعا ممنون.منتظر اموزش خوبتون هستم.سوالی داشتم که ایا این روال را میشود با نرم افزار ETABS انجام داد؟

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکر توسط: mohammad8484
eqcivil
کاربر فعال
کاربر فعال


عضو شده در: 18 مهر 1390
پست: 321

تشکر: 75
تشکر شده 93 بار در 75 پست

محل سکونت: گرگان blank.gif


امتیاز: 3120
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 21:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با تشکر از شما جهت ایجاد این تاپیک، بسیار آموزش مفیدی خواهد بود و استقبال زیادی خواهد شد لطفا مانند سایر آموزشهای سایت به صورت تصویری و گام به گام مراحل انجام این آموزش را سریعتر شروع بفرمایید .

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
s_hossein82
عضو جدید
عضو جدید


عضو شده در: 28 شهریور 1386
پست: 12

تشکر: 0
تشکر شده 41 بار در 10 پست



امتیاز: 118
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 21:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

قسمت دوم


فایل زیر اولین مثال این برنامه است:

پیش نیازها:
برنامه Matlab و SAP200 رو نصب کنید.

1. فولدر C:\API رو بسازید
2. این m-فایل رو دانلود کنید:

Example1.m

3.با استفاده از Matlab فایل Example1_OAPI.m رو باز و اجرا کنید.

می بینید که SAP باز میشه و خودش به صورت اتوماتیک برنامه رو اجرا میکنه.

کد بالا رو می تونید در اینجا هم بهتر ببینید و جزییاتشو تشخصیص بدبد:

OAPI.html

تو آموزش های بعدی وارد جزییات این کد خواهیم شد.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکر توسط: mohammad8484, obatik, a_t536
mohammad8484
کاربر فعال
کاربر فعال


عضو شده در: 28 اسفند 1391
پست: 433

تشکر: 257
تشکر شده 96 بار در 82 پست



امتیاز: 4376
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 21:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

siamakcivil نوشته است:
سلام.ممنون از شما دوست بسیار عزیزم واقعا ممنون.منتظر اموزش خوبتون هستم.سوالی داشتم که ایا این روال را میشود با نرم افزار ETABS انجام داد؟

من هم همین سوال را دارم ، اگر دوستان می تونن همین آموزش را برای Etabs هم داشته باشیم فوق العاده میشه . باز هم ممنون

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
تشکر توسط: Taha_212
s_hossein82
عضو جدید
عضو جدید


عضو شده در: 28 شهریور 1386
پست: 12

تشکر: 0
تشکر شده 41 بار در 10 پست



امتیاز: 118
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 21:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

siamakcivil نوشته است:
سلام.ممنون از شما دوست بسیار عزیزم واقعا ممنون.منتظر اموزش خوبتون هستم.سوالی داشتم که ایا این روال را میشود با نرم افزار ETABS انجام داد؟


سلام دوست عزیز.
بله، میشه.
این قابلیت هم در SAP2000 و هم ETABS اجرا شدنی هست.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکر توسط: mohammad8484, a_t536
windwinter
کاربر فعال
کاربر فعال


عضو شده در: 30 آذر 1390
پست: 598

تشکر: 219
تشکر شده 308 بار در 194 پست

blank.gif


امتیاز: 6483
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 22:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام

مهندس در مورد سایر زبان های برنامه نویسی هم از همین روش میریم؟ یعنی باید فولدر C:\API رو بسازیم؟ API مختص متلب هست یا برای فرترن و C هم بکار میره؟

از ایجاد این تاپیک صمیمانه متشکرم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
s_hossein82
عضو جدید
عضو جدید


عضو شده در: 28 شهریور 1386
پست: 12

تشکر: 0
تشکر شده 41 بار در 10 پست



امتیاز: 118
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 25 آذر 1392 - 23:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

windwinter نوشته است:
سلام

مهندس در مورد سایر زبان های برنامه نویسی هم از همین روش میریم؟ یعنی باید فولدر C:\API رو بسازیم؟ API مختص متلب هست یا برای فرترن و C هم بکار میره؟

از ایجاد این تاپیک صمیمانه متشکرم


سلام
قبل از اینکه این سوال رو جواب بدم از همه دوستان خواهش میکنم مطالب قبلی رو به دقت بخونند بعد اگه سوالی براشون پیش اومد مطرح کنند.

در قسمت اول آموزش آورده شده که:

هر یک از زبان های برنامه نویسی زیر رو که بلد باشید میتونید با اون SAP2000 رو کنترل کنید مثل:
Matlab, C++, C#, Visual Basic, Fortran, Phyton

ولی مسلمه که دستورات هر زبان با دیگری متفاوت هست.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکر توسط: mehdisab1365
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
صفحه 1 از 8


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
قالب فارسی شده توسط ایران یاد

دوره طراحی پیشرفته دال و پی در safe 2016