تاریخ: پنجشنبه 25 مهر 1387 - 19:22 عنوان: یک ویروس خطرناک جدید
کامپیوتر من دارای Kaspersky V7 است که هر روز هم آپدیت می کنم ولی دیروز یک ویروس به جان کامپیوتر من افتاده که اصلا آنتی ویروس پیدا نمی کند و حتی فلش مموری خود را به دوستم دادم تا با nod 32 اسکن کند تا ببینم پیدا می شود که کامپیوتر آن هم آلوده شده
این ویروس از هر 20 دقیقه فعال می شود و کامپیوتر هنگ می کنداین ویروس حتی در safe mode ویندوز فعال است آیا از دوستان با این مورد روبه رو شده اند _________________ شرکت مقاوم طرح سازه تبریز
هفته پیش با وجود ZoneAlarm Security Suite این ویروس که هیچ ردی هم نداره، کامپیوتر مرا هم آلوده کرد، نه تونستم پیداش کنم که چیه نه چیزی پیداش می کرد. چاره ای که پیدا کردم فقط فرمت کردن کامپیوتر بود، حالا با داشتن ZoneAlarm Security Suite، Nod32 آپدیت شده، نرم افزار Ad-Aware رو هم برای احتیاط زدم امیدوارم دوباره آلوده نشه چون خیلی اعصاب خرد می کنه!!!
اين متن هم در تاپيک زير موجود است:
http://iransaze.com/ftopict-5256.html
آيا مشکل شما همين ويروس که در انيجا به آن اشاره ميشود نيست؟
مخصوص مشتریان محترم Yahoo و GMAIL (تا کنون خبری مبنی بر ویروسی بودن سایر سرورهای ای میل اعلام نشده است)
دیروز از طرف کمپانی McAfee AntiVirus ویروس بسیار خطرناکی شناسایی و در سایتش اعلام شده که تاکنون در عرض فقط و فقط 1 روز طبق گفته مسئولین این شرکت بیش از 10 هزار نفر آلوده به این ویروس شدن و تمام اطلاعاتی که روی درایو C اونها بوده به کلی نابود شده.
نام این ویروس : oslando
نوع عملیات تخریبی : سخت افزاری
روش تخریب : این ویروس با جای نشین کردن یک خط کد در فایل kernell داخل پوشه system باعث تخریب سکتور "zero" هارد کامپیوتر شما میشود و بعد از اولین خاموش روشن کردن sector های درایو C محلی که ویندوز شما در آن نصب است را burn میکند (شدت این عمل از format کردن هم جدی تر است به طوری که طبق گفته مک آفی این ویروس توسط cia جهت نابود سازیه کامل اطلاعات hard disk استفاده میشده و اصلا قابل بازیابی نمی باشد)
چگونه به این ویروس آلوده میشویم : بسیار ساده , دقیقا همینطوری کامپیوتر من به این ویروس آلوده شد , " با باز کردن یک نامه مشکوک و دانلود فایل موجود در اون نامه " که بدیش اینه که از طرف دوستتان برای شما ارسال میشود بدون اینکه او در جریان باشد (مثل ارسال pm های آلوده به ویروس در yahoo messenger که از طرف فرد آلوده به ویروس برای قربانی ارسال میشود)
اطلاعات بیشتر در مورد این ویروس که همونطوری که میبینین مورد تایید سایت YAHOO هم قرار گرفته رو حتما مشاهده کنین , راه های پاکسازی (قبل از restart کردن ) و پیشگیری (و تست آلودگی/عدم آلودگی) به این ویروس همه به طور کامل تشریح شده :
1- طی چند روزه آینده هیچ فایل پیوست شده یا هیچ ایمیلی را تحت عنوان postcard باز نکنید. حتی اگر این نامه از طرف دوستتان برای شما ارسال شده باشد.
2- همین حالا با forward این نامه به دوستانتان کامپیوتر آنها را از یک مشکل خیلی جدی نجات دهید. 20 بار دریافت کردن این نامه بهتر از آلودگی دوستتان به این ویروس است در حالی که شما میدانستید ولی دریغ کردید و به او نگفتید.
ویروس فوق حتی توسط خبرگزاری CNN به عنوان مخرب ترین ویروس کامپیوتری اعلام شده.
این ویروس دیروز توسط کمپانی McAfee شناسایی شد و تا کنون راهی جهت repair آن پیدا نشده. _________________ فروشگاه اینترنتی ایران سازه :
چنینی میلی به من فرستاده نشده فقط من یک کرک دانلود کردم فکر کنم از ان است
فعلا برای جلوگیری از آسیب سخت افزاری برای بک آپ بردارم از هاردم و هارد خود را فرموت کنم تا رسیدن آپدیت اسن ویروس _________________ شرکت مقاوم طرح سازه تبریز
معمولا اينگونه ويروس ها از طريق پچ هايي كه در سايت هاي غير رسمي موجود است منتقل ميشود.اين ويروسي كه شما گفتيد فكر ميكنم همان ويروسي است كه من هم چند ماه قبل دوچار آن شدم و جالب اينجاست كه خود اين ويروس كاربر را ترغيب ميكند كه از آنتي ويروسي كه خود اين ويروس ايجاد كرده استفاده شود.
من با مكافي اوريجينال اين ويروس رو از بين بردم البته با AVAST هم كه در سايت اين شركت يك نمونه بصورت مجاني اراُْءه شده ميشود تا زمان شناسايي آن توسط نود 32 يا كسپراسكاي طي كرد.
راه ديگري هم هست و آن هم اين است كه يك ويندوز جديد نصب كنيد و چون فايل مادر اين ويروس معمولا در درايوي كه ويندوز نصب است جاي ميگيرد ميتواند كمك كند.
به نظر من بعد از از بين رفتن اين ويروس يك آنتي ويروس مكافي اوريجينال تهيه و نصب كنيد چون ويروسهايي كه با مكافي شناسايي شد برايم با نود و كسپر نشد و به مراتب آنتي ويروس قوي تريست تنها اشكال آن پايين آوردن سرعت كامپيوتر است. _________________ هومن منصوري...دانشجوي كارشناسي عمران آزاد زاهدان ،بهترين رشته ي مهندسي......>ciVil EngineErinG Hoollvllan@Gmail.com
با تشکر از راهنمایی شما بلی دقیقا همان ویروسی است که شما فرمودید
واقعا خیلی ناراحت کننده بود این ویروس چون هارد دیسک من دو عدد 320 هست خیلی زمان برد از بین بردنش
واقعا تشکر این هم نتیجه اسکن _________________ شرکت مقاوم طرح سازه تبریز
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید