تاریخ: یکشنبه 28 مهر 1387 - 06:49 عنوان: انجام پروژه محاسباتی کامل ساختما
باسلام خدمت دوستان و احترام به دوست عزیز mojtaba808 که در ابتدا چنین نظری توسط ایشان بیان گردید و متاسفانه بدلیل عدم اضافه کردن نظر سنجی به تاپیک قبلی مجبور به ساخت تاپیک جدید شدم.
سنگ بزرگ علامت نزدن است پس بجای دانشکده مجازی میتوان از آموزشگاه مجازی در ابتدای امراستفاده کرد.
به نظر من میتوان از پتانسیل دوستان کاربر برای آموزش مطالب عمرانی به صورت برابر برای افراد علاقه مند استفاده کرد.و همچنین از بزرگترین مزایای مجازی بودن آن استفاده از آن در هر ساعت و وقتی است که کاربر تعیین میکند.
نظر خود را با بیان یک مثال عرض میکنم که اولین پیشنهاد بنده نیز میباشد.
طرح آموزش پیشرفته نرم افزار ETABS به صورت کاربردی
در این طرح در ابتدا یک پلان معماری در سایت ارائه میشود و با توجه به مشخصات پروژه از دوستان طراحی سازه ساختمان با نرم افزار درخواست میگردد.
همزمان در همان تاپیک سوالات پدید آمده مطرح میگردد و توسط افراد دارای فن همانند مدیران سایت پاسخ داده میشود.
در انتها کاربری که بهترین طرح از لحاظ اقتصادی و اجرایی ارائه کرده است معرفی میگردد.
این مثال قابل تعمیم در همه موارد عمرانی میباشد به شرطی که از طرف کاربران سایت حمایت گردد.
همیشه موفق و پیروز باشید.حمید دانشی
@@@@@@@@@@@@
({( مدیر تاپیک : مهندس مقدس پور با نام کاربری Behsazi )})
این مطلب آخرین بار توسط daneshi_1985 در یکشنبه 28 مهر 1387 - 18:00 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
به نظر من طرح جالبی هست . حالا اگر کاملتر هم باشه که بهتر ! مثلا از بررسی نقشه معماری منطبق بر قوانین شهرداری گرفته تا تهیه نقشه اجرایی . فکر کنم بدرد همه بخوره . از شما daneshi_1985 و دوست خوبمون mojtaba808 هم به خاطر همچنین پیشنهادی تشکر می کنم . _________________ $*$*$ شرکت مهندسی ابنیه سازان عرش $*$*$
با اجازه از دوستمون که این تاپیک را ایجاد کردند - عنوان تاپیک را کمی تغییر دادم تا کمی جامعتر باشه . البته این حق با دوستمون هست که در صورتی که لازم میدونند از عنوان دلخواه خودشون استفاده کنند و در این امر مختارند . و برای شروع یک فایل معماری که محاسبه شده را آپلود کردم تا حسن شروعی برای این پروژه محاسباتی باشه .
مشخصات اولیه پروژه برای اینکه با محاسبات قبلا انجام شده همخوانی داشه باشه :
سازه بتن مسلح در 1 طبقه پیلوت و 4 طبقه مسکونی
در هر دو جهت قاب خمشی با در نظر گیری اثر میانقابها
زمین در تهران و از نوع 2 با مقاومت مجاز 1.75 و ضریب بستر 2.1 جهت محاسبات زلزله و پی
نقشه معماری به فرمت اتوکد 2004 و به حالت DWG تهیه شده است .
نقشه معماری شامل پلان تیپ طبقات و پارکینگ ( پیلوت ) و مبلمان و دو برش طولی و عرضی می باشد. این نقشه ها برای انجام محاسبات کفایت می کند .
سیستم باربر ثقلی چیست؟من پیشنهاد می کنم دال باشه
همچنین پیشنهاد می کنم بار مرده طبقات و تیغه ها یکسان فرض کنیم نا بهتر بتوان نتایج را مقایسه کرد.
جناب مهندس واکف اگر زحمت بکشید و بر اساس دتایلهای خودتان بارهای مرده سقف و تیغه ها را ارایه دهید به نظرم بعدا به نتایج بهتری در زمینه یک طراحی بهینه برسیم
mkabiri2662 عزیز - پیشنهاد شما هم خوبه . این به خود کاربر بستگی داره که مثلا دال یک طرفه طراحی کنه ( مثل تیرچه بلوک ) یا دال دو طرفه . ( البته اگر تمایل به طراحی دال دارید با توجه به دهانه ها دال دوطرفه خواهد بود . و کنترل و چک دال دوطرفه در Safe هم محتمل میشه ! ) در مورد بارگذاری هم پیشنهاد خوبی هست و مشخصات بارگذاری لازم را هم آپلود می کنم .
اما برای اینکه محاسبات دوستان بیشتر به پروژه محاسبه شده نزدیک بشه موارد زیر هم پیشنهاد میشه :
1-آیین نامه طراحی نرم افزاری کانادا ورژن 1994
2-آیین نامه طراحی ایران مبحث 9 جدید
3-آیین نامه بارگذاری ایران مبحث 6 جدید
4-آیین نامه 2800 ویرایش 3
5-آیین نامه آسانسور و پله برقی مبحث 15
6-ضخامت بلوکاژ کف پیلوت 30 سانتیمتر
7-در نظر گیری قواعدکاهش بار زنده مجاز و کاهش مجاز وزن محاسباتی تیرها و حداکثر آرماتور ستونها و مقاطع ترک خورده مطابق آیین نامه های مربوطه
8-ترکیب بار مطابق آیین نامه مبحث 9 جدید ایران ساخته شود .
توضیح : نقشه های معماری از نوع فاز 2 هست و مقاطع ستونها با مقاطع طراحی در پایین ترین طبقه یکی شده است . ( لذا لازم است که دوستان برای مدلسازی تیرهای محدوده آسانسور حتما فضای خالص معماری را در نظر بگیرند ! )
نکته : هدف تطبیق کامل پروژه با پروژه انجام و تایید شده قبلی نیست . بلکه هدف ایجاد یک کارگاه آموزشی جمعی برای رفع اشکال و هماهنگی فکری و محاسباتی مهندسین هست . لذا از تمام دوستان برای همکاری در این پروژه دعوت میشود .
همان طور که میدانید تاپیکهای جدید در صفحه اصلی نمایش داده میشوند و با تکمیل نمایش ظرفیت تاپیکهای جدید. برای دسترسی به تاپیکهای قدیمی باید به انجمنها مراجعه شود.
بسیار پیش آمده است برای من و دوستان که تاپیک مهمی را که علاقه مند به پیگیری و شرکت در آن هستیم بواسطه خروج از صفحه اصلی سایت به فراموشی سپرده شده است.
پیشنهاد من برسی تاپیکها توسط مدیران انجمنها و در صورت صلاحدید ایشان انتقال آنها به قسمتی از صفحه اصلی سایت میباشد.
علت بیان این مطلب مهم بودن این تاپیک برای شرکت همه جانبه اعضا میباشد. _________________ همیشه موفق و پیروز باشید.حمید دانشی
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 17, 18, 19بعدی
صفحه 1 از 19
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید