اولا سلام به همه عزیزان و مهندسان گرامی
اینجانب ضمن تسلط کامل به نرم افزار اتوکد اگر در نقشه های خود ایرادی پیدا شد که دیگران نتوانند ان را حل کنند می توانم کمکتان کنم و در ضمن چند موضوع تجربی را .
1--
هیچ کتاب کاملی راجع به اتوکد به صورت کامل وجود ندارد حتی کتابهای چندصد صحفه ای وواقعا پیچده تر از این حرفهاست .
2-فقط تمرین و تمرین و سختی گشیدن الخصوص 3d
در ضمن در اینده چندتا کار انجام دادم و لی چون به عنوان نمونه کاری احیتاج دارم فقط می توانم عکس انها را به شما نشان بدهم .
موفق و پیروز باشید .
سلام: شما که به اتوکد واردین: لطفا :
چطوری میشه در اتوکد نقشه ای را ذخیره کرد وداد به نفری دیگر - که اون نفر فقط بتونه اونو در همان فرمت dwg یاdxf باز کنه(بااتوکد) ولی نتونه اونو پرینت کنه یا نتونه ازش کپی بگیره یا ویرایش کنه؟
تشکر _________________ فولادین: STEELA
با سلام خدمت دوست گرامی
باید خدمت جنابعالی عرض کنم که اگر ما نقشه ای طراحی کنیم می توانیم روی ان پسورد گذاشت تا دیگران نتوانند ان را باز کنند واگه قصد فقط دیدن باشد می توان چند تا عکس از طرح گرفت ، با خود نرم افزار که کیفت خیلی خوبی هم دارند ویا ان را به طریق dwf برنامه جانبی اتوکد ذخیره کرد چون در این قسمت نمی توان ویراش خاصی روی نقشه انجام داد ویا کمتر می توان انجام داد و نمی توان به ان به اندازه نقشه ای که داخل خود نرم افزاراتوکد استب بها گذاشت و فقط می توانم این را بگم که مستقیما راهی نیست که بتوان جلوگیری کرد ازپرینت نقشه که البته می توان از ترفندهای خاصی استفاده کرد – که البته به طرفی بستگی دارد که نقشه را می خوای به ان نشان دهی که اگه خیلی از اتوکد سر در بیاره می تونه مشکل رو برطرف کنه ولی ا گه زیاد وارد نباشه نمی تونه کپی بگیره که مثلا اگه مستقیم پرینت میگیری می تونی shade plot را در پنجرهای که برای پرینت باز می شه plot-model گزینه های اخری رو بزنی تا صحفحه پرینت به صورت سیاه مشاهده شود و دیگه صحفه مشگی پرینت بگیره به جای نقشه اصلی و اگه به قسمت Layout اشنایی داشته باشی می تونی از این قسمت استفاده کنی که امکانات بیشتری در اختیار طراح قرار دهد که در شرایط خاصی استفاد ه می شه
که بیشتر برای شیت بندی ونقشه های که از پلاتر برای پرینت انها استفاده میشه.مورد توجه می باشد و می توان در این قسمت نیز ترفندهای خاصی انجام داد که پرینت گرفتیم نشون نده صحفه خالی نشون بده یا طرح ما با همان کیفیت واقیعی نشون داده نشه .(البته فقط در قسمت Layoutنه در قسمت plot.-model )که بیشتر این کار با مدیرت لایه ها انجام می شه و نقشه را باید با همان تغیرات ذخیره کرد .تا روی یک سییتم دیگه جواب بده .
و در ضمن می توان نقشه را لایه بندی و در قمستی که لایه را معرفی می کنی می تونی پرینت کرفتن از لایه را معرفی یا حذف کرد که هنگام پرینت اون لایه ما دیگه داخل پرینت مشخص نیست . که باز میگم به طرف بستگی دارد که چقدر از این نرم افزار سر درمیاره .
در ضمن دوست گرامی اگه نقشه ای به دستت رسید (( که واقعا پرینت نمی گیره چون من تا حالا اینچنین نقشه های ندیدم . ولی گزینه های بالا رو به صورت تجربی کسب کرده ام می توانی استفاده کنی .)) یه قسمت از ان را cut هرچند خیلی کوچک را برای من بفرستی تا ببینم این امر واقعا هست یا نه که اگه بود سعی می کنم برایت پیدایش کنم و در ضمن من یه مدتی خیلی دنبال این موضوع بودم ولی متاسفانه به جواب قطعی نرسید م .
سلام
من هم تا کنون چندین نقشه اتو کد دیدم که فقط می شد در اتوکد مشاهده و چاپ کنید البته ندونستم چطوری قفل شده است و قابل ویرایش نبود
تنها کاری که برای ویرایش میشد انجام بدم این بود که فایل را به یک فایل 3dmax تبدیل کردم مجدداً با نرم افزار 3dmax به یک فایل اتوکد تبدیل کردم خیلی خراب شد اما کارم انجام شد.
دوستان اگه اطلاعاتی در خصوص چنین فایلهایی دارند قراردهند.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید