اول در بالای صفحه بر روی لینک RequestDownload Ticket کلیک میکنید و سپس در صفحه جدیدی که ظاهر میشود بر روی Download کلیک میکنید _________________ فروشگاه اینترنتی ایران سازه :
با تشکر.دوستان اگه لطف کنند فایل رو در یک آپلود سنتر دیگه آپلود کنند ممنون میشم.آخه علی رغم کلیک روی جمله requste download ticket هیچ صفحه جدیدی برای من باز نمی شه تا موفق به دانلود شوم.
با تشکر.دوستان اگه لطف کنند فایل رو در یک آپلود سنتر دیگه آپلود کنند ممنون میشم.آخه علی رغم کلیک روی جمله requste download ticket هیچ صفحه جدیدی برای من باز نمی شه تا موفق به دانلود شوم.
این کار را باید چند بار تکرار کنید معمولآ برخی مواقع بار اول لینک دانلود ظاهر نمیشود _________________ فروشگاه اینترنتی ایران سازه :
لینکی که معرفی شده تنها سایتی است که بطور رایگان امکان دانلود چند لینک همزماان را به کاربر میدهد و سایت بسیار خوبی است. من تا حالا بالغ بر 300 دفعه به عناوین مختلف از این سایت دانلود داشتم و فقط 2 - 3 بار نتونستم دانلود کنم. امیدوارم که بتوانید دانلود کنید.
نقل قول:
با تشکر از این جزوه بسیار مفید و ارزنده شما .اگه جزوه فولاد رو هم دارید و زحمت بکشید ممنون میشیم
دوست عزیز اسکن کردن جزوه ها بسیار کار مشکل و وقت گیری است که متاسفانه پیدا کردن چنین وقت آزادی لااقل برای من کمی مشکل است. فعلا نمیتوانم قولی بدهم
لینکی که معرفی شده تنها سایتی است که بطور رایگان امکان دانلود چند لینک همزماان را به کاربر میدهد و سایت بسیار خوبی است. من تا حالا بالغ بر 300 دفعه به عناوین مختلف از این سایت دانلود داشتم و فقط 2 - 3 بار نتونستم دانلود کنم. امیدوارم که بتوانید دانلود کنید.
نقل قول:
با تشکر از این جزوه بسیار مفید و ارزنده شما .اگه جزوه فولاد رو هم دارید و زحمت بکشید ممنون میشیم
دوست عزیز اسکن کردن جزوه ها بسیار کار مشکل و وقت گیری است که متاسفانه پیدا کردن چنین وقت آزادی لااقل برای من کمی مشکل است. فعلا نمیتوانم قولی بدهم
در مورد سایت مذکور هر چند ممکن است که دانلود از آن با مشکلاتی هم مواجه باشد ولی جزو آپلود سنترهای نسبتآ مطمئن و خوب است. با این وجود دوستان دیگری که فایل را دانلود کرده اند بهتر است یک لینک کمکی هم برای آن معرفی کرده اند
در مورد اسکن جزوه فولاد و کلاً جزوات مشابه به نظرم ATAZ عزیز فعلآ با ارایه چند جزوه خوب برای سایت زحمت زیادی کشیده است و الان نوبت بقیه دوستانی است که به نسبت استفاده ای که از سایت برده اند در جهت پربار کردن سایت تلاش کنند. تقریبآ در حال حاضر هم اکثر دوستان به نوعی به جزوات درسی با کیفیت دسترسی دارند که میتوانند زحمت اسکن آن را کشیده و در اختیار بقیه قرار دهند ( خود من در این چند ماه اخیر 6 جزوه دستنویس را برای سایت به هزینه شخصی خود اسکن کرده ام و کم و بیش به زحمات این کار آشنا هستم و انشاالله در آینده هم به مرور موارد دیگری را هم در فرصت خالی خود برای سایت اسکن خواهم کرد و در اختیار دوستان قرار میدهم) _________________ فروشگاه اینترنتی ایران سازه :
این کار را باید چند بار تکرار کنید معمولآ برخی مواقع بار اول لینک دانلود ظاهر نمیشود
من بارها بر روی این جمله کلیک کردم ولی هیچ صفحه ای ظاهر نشد.فکر کردم شاید مشکل از مرورگر اینترنت باشه برای همین با فایرفاکس امتحان کردم اونم نشدولی بالاخره از طریق مرورگر اپرا تونستم دانلودش کنم.ولی بالاخره نفهمیدم مشکل اصلی به این قضیه برمی گرده یا از جای دیگست.
من بارها بر روی این جمله کلیک کردم ولی هیچ صفحه ای ظاهر نشد.فکر کردم شاید مشکل از مرورگر اینترنت باشه برای همین با فایرفاکس امتحان کردم اونم نشدولی بالاخره از طریق مرورگر اپرا تونستم دانلودش کنم.ولی بالاخره نفهمیدم مشکل اصلی به این قضیه برمی گرده یا از جای دیگست.
دوست عزیز از سایت زیر دانلود کنید وقتی به لینک زیر رفتید ، شماره2 filefactory download basic را انتخاب نموده سپس در صفحه ای که باز میشود کد تصحیح را وارد کرده و در صفحه بعد روی begin download کلیک نمایید. به هر حال اگر منتظر شدید معذرت میخوام.
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید