سایت تخصصی سازه 808
iransaze.com :: مشاهده موضوع - دانلود جزوه بتن دکتر زاهدی بر اساس آبا - مسائل
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست iransaze.com » دانلود جزوات الکترونیکی تخصصی فارسی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
دانلود جزوه بتن دکتر زاهدی بر اساس آبا - مسائل رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
ataz
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده در: 16 آبان 1387

تشکر شده 26 بار در 13 پست

blank.gif

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 22 آذر 1387 - 15:28    عنوان:  دانلود جزوه بتن دکتر زاهدی بر اسا پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام.
جزوه حل مسائل بتن دکتر زاهدی که قول داده بودم توی لینک زیر آپلود کردم. امیدوارم مفید واقع بشه:
حجم 6.2
http://ifile.it/kviflpa

لینک کمکی دانلود:
http://www.filefactory.com/file/242e9d/n/ataz_zahedi_doc

در ضمن دوستان اگه کسی لینک کتاب زیر رو داره ممنون میشم. شدیدا واجبه:
reinforced concrete design ;; salmon & wang 7th edition

این مطلب آخرین بار توسط ataz در یکشنبه 24 آذر 1387 - 08:38 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکر توسط: mohandeseomran
:
aliyebaba
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده در: 19 فروردین 1387

تشکر شده 1 بار در 1 پست

پست تاریخ: جمعه 22 آذر 1387 - 20:28    عنوان: icon_shocked  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام.میشه لطف کنید روش دانلود از این سایت رو توضیح بدهید.خیلی لطف کردین از بابت جزوه ولی نمیتونم دانلود کنم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

عضو شده در: 7 مهر 1385

تشکر شده 820 بار در 536 پست

پست تاریخ: جمعه 22 آذر 1387 - 21:51    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اول در بالای صفحه بر روی لینک RequestDownload Ticket کلیک میکنید و سپس در صفحه جدیدی که ظاهر میشود بر روی Download کلیک میکنید

http://iransaze.com/forum-104.html

راهنمای تحصیل در خارج از کشور:

http://iransaze.com/ftopicp-75305.html#75305

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
masoud197
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 28 اسفند 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: شنبه 23 آذر 1387 - 21:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با تشکر.دوستان اگه لطف کنند فایل رو در یک آپلود سنتر دیگه آپلود کنند ممنون میشم.آخه علی رغم کلیک روی جمله requste download ticket هیچ صفحه جدیدی برای من باز نمی شه تا موفق به دانلود شوم.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

پست تاریخ: شنبه 23 آذر 1387 - 23:51    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نقل قول:

با تشکر.دوستان اگه لطف کنند فایل رو در یک آپلود سنتر دیگه آپلود کنند ممنون میشم.آخه علی رغم کلیک روی جمله requste download ticket هیچ صفحه جدیدی برای من باز نمی شه تا موفق به دانلود شوم.

این کار را باید چند بار تکرار کنید معمولآ برخی مواقع بار اول لینک دانلود ظاهر نمیشود

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
alietaheri
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده در: 10 مهر 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 00:30    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با تشکر از این جزوه بسیار مفید و ارزنده شما .اگه جزوه فولاد رو هم دارید و زحمت بکشید ممنون میشیم. Mr. Green

بازگشت به بالای صفحه

ataz
کاربر فعال
کاربر فعال

blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 01:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

لینکی که معرفی شده تنها سایتی است که بطور رایگان امکان دانلود چند لینک همزماان را به کاربر میدهد و سایت بسیار خوبی است. من تا حالا بالغ بر 300 دفعه به عناوین مختلف از این سایت دانلود داشتم و فقط 2 - 3 بار نتونستم دانلود کنم. امیدوارم که بتوانید دانلود کنید.
نقل قول:

با تشکر از این جزوه بسیار مفید و ارزنده شما .اگه جزوه فولاد رو هم دارید و زحمت بکشید ممنون میشیم

دوست عزیز اسکن کردن جزوه ها بسیار کار مشکل و وقت گیری است که متاسفانه پیدا کردن چنین وقت آزادی لااقل برای من کمی مشکل است. فعلا نمیتوانم قولی بدهم

بازگشت به بالای صفحه

admin
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

پست تاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 02:30    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ataz نوشته است:
لینکی که معرفی شده تنها سایتی است که بطور رایگان امکان دانلود چند لینک همزماان را به کاربر میدهد و سایت بسیار خوبی است. من تا حالا بالغ بر 300 دفعه به عناوین مختلف از این سایت دانلود داشتم و فقط 2 - 3 بار نتونستم دانلود کنم. امیدوارم که بتوانید دانلود کنید.
نقل قول:

با تشکر از این جزوه بسیار مفید و ارزنده شما .اگه جزوه فولاد رو هم دارید و زحمت بکشید ممنون میشیم

دوست عزیز اسکن کردن جزوه ها بسیار کار مشکل و وقت گیری است که متاسفانه پیدا کردن چنین وقت آزادی لااقل برای من کمی مشکل است. فعلا نمیتوانم قولی بدهم

در مورد سایت مذکور هر چند ممکن است که دانلود از آن با مشکلاتی هم مواجه باشد ولی جزو آپلود سنترهای نسبتآ مطمئن و خوب است. با این وجود دوستان دیگری که فایل را دانلود کرده اند بهتر است یک لینک کمکی هم برای آن معرفی کرده اند
در مورد اسکن جزوه فولاد و کلاً جزوات مشابه به نظرم ATAZ عزیز فعلآ با ارایه چند جزوه خوب برای سایت زحمت زیادی کشیده است و الان نوبت بقیه دوستانی است که به نسبت استفاده ای که از سایت برده اند در جهت پربار کردن سایت تلاش کنند. تقریبآ در حال حاضر هم اکثر دوستان به نوعی به جزوات درسی با کیفیت دسترسی دارند که میتوانند زحمت اسکن آن را کشیده و در اختیار بقیه قرار دهند ( خود من در این چند ماه اخیر 6 جزوه دستنویس را برای سایت به هزینه شخصی خود اسکن کرده ام و کم و بیش به زحمات این کار آشنا هستم و انشاالله در آینده هم به مرور موارد دیگری را هم در فرصت خالی خود برای سایت اسکن خواهم کرد و در اختیار دوستان قرار میدهم)

بازگشت به بالای صفحه

masoud197
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 28 اسفند 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 05:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نقل قول:

این کار را باید چند بار تکرار کنید معمولآ برخی مواقع بار اول لینک دانلود ظاهر نمیشود

من بارها بر روی این جمله کلیک کردم ولی هیچ صفحه ای ظاهر نشد.فکر کردم شاید مشکل از مرورگر اینترنت باشه برای همین با فایرفاکس امتحان کردم اونم نشدولی بالاخره از طریق مرورگر اپرا تونستم دانلودش کنم.ولی بالاخره نفهمیدم مشکل اصلی به این قضیه برمی گرده یا از جای دیگست.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
ataz
کاربر فعال
کاربر فعال

blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 08:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نقل قول:

من بارها بر روی این جمله کلیک کردم ولی هیچ صفحه ای ظاهر نشد.فکر کردم شاید مشکل از مرورگر اینترنت باشه برای همین با فایرفاکس امتحان کردم اونم نشدولی بالاخره از طریق مرورگر اپرا تونستم دانلودش کنم.ولی بالاخره نفهمیدم مشکل اصلی به این قضیه برمی گرده یا از جای دیگست.

دوست عزیز از سایت زیر دانلود کنید وقتی به لینک زیر رفتید ، شماره2 filefactory download basic را انتخاب نموده سپس در صفحه ای که باز میشود کد تصحیح را وارد کرده و در صفحه بعد روی begin download کلیک نمایید. به هر حال اگر منتظر شدید معذرت میخوام.

http://www.filefactory.com/file/242e9d/n/ataz_zahedi_doc

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2, 3  بعدی
صفحه 1 از 3

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید