تاریخ: سهشنبه 26 آذر 1387 - 07:54 عنوان: کیجن تمام برنامه های 2009 شرکت Autodesk
این بسته شامل 21 کیجن برای تمام محصولات شرکت Autodesk می باشد . مثلا اتوکد 2009 و رویت استراکچر 2009 و تری دی مکس 2009 و غیره
مزیت این بسته در این است که شما میتوانید نسخه با محدودیت زمانی و اوریجینال این شرکت را از خود سایت مادر دریافت کنید و سپس با این کیجن به نسخه فول ورژن و نهایی و بدون محدودیت تبدیل کنید . و چون از خود سایت اصلی دانلود می کنید محدودیت سایتهایی مثل راپیدشیر را نداشته و نگران قطعی دانلود هم نخواهید بود . کافی هست که با یک دانلود منیجر مثل Internet Download Manager با قابلیت دانلود مجدد استفاده کنید و با سرعت بالا و بدون مشکل دانلود کنید
جناب مهندس کیجن Autodesk detailer هم در این مجموعه وجود داره ؟
سلام جناب مهندس.
اگر منظور شما Structural Detailing 2009 باشد با کیجن Revit قابل انجام است .
مثلا اگر Revit Structure Suite 2009 را تهیه کنید که شامل 3 DVD هست با رجیستر یکی از نرم افزارها سایر برنامه ها هم رجیستر میشوند . این را خودم تست کردم و کاملا جواب داده . مزیتش اینه که یک نسخه واقعا اوریجینال خواهید داشت .
جناب مهندس واکف آنتی ویروس بنده هم ( avast ) از دانلود این مجموعه جلوگیری کرد .
در ضمن من خواهش دیگه هم از شما داشتم و اینکه اگر لطف بفرمایید راه دیگری برای دانلود مجموعه Revit structure suite 2009 معرفی بفرمایید چون به هنگام مراجعه به سایت Autodesk به علت شناسایی شدن Ip ایران توسط این سایت از دانلود مجموعه جلوگیری می کند . ( البته چون بنده از VPN استفاده نمی کنم و امکان استفاده از اون رو ندارم ) .
با تشکر از شما _________________ سعید خلیلی قمی
من وقتی که فایل را باز میکردم Norton Internet Security 2009 هسدار داد که فایل دارای Trojan horse هستش. شاید چون آنتی ویروس من هر ساعتی آپدیت میشه این ویروس جدید باشد لطفا با احتیاط با فایل ها کار کنید
تاریخ: چهارشنبه 27 آذر 1387 - 09:03 عنوان: در مورد ویروس مشکلی نیست .
با تشکر از دوستان خوبم khsaeid عزیز و amirdena عزیز
در مورد ویروس مشکلی نیست .
نورتون که به ایراد گیری بی مورد شهرت دارد و آواست هم الارقم کیفیت مطلوبش هنوز به عنوان یک آنتی ویروس معتبر شناخته نمیشه . من با نسخه کاملا به روز و تحت شبکه Nod32 و کاسپرسکی چک کردم و مشکلی نداشت . برای مقایسه بهترین آنتی ویروس جهان Nod32 به لینکهای زیر سر بزنید . عدم کاهش سرعت در کامپیوتر و فضای اینترنت و بروز بودن واقعی از مشخصات این برنامه هست .
بهترین کاری که میتونم پیشنهاد کنم اینه که آنتی ویروستون را غیر فعال کنید و پس از دانلود این فایل را باز کرده و سپس به صورت یک فایل فشرده با رمز دلبخواه مثلا cad مجدد فشرده کنید . در این حالت اگر ویروسی هم باشد غیر فعال خواهد بود . هر موقع هم که نیاز بود فایل را باز می کنید و اجرا خواهید کرد .
اما در مورد IP هم تنها راه عوض کردنش هست . هم برنامه مخصوص هست و هم سایتهای مخصوص . البته کمی کند کننده هست ولی با یک دانلود منیجر خوب این مشکل هم حل میشود . و چون با بحث و هدف سایت در تناقض هست در صورت تمایل در PM پاسخ خواهم داد . اما اگر برنامه خاصی مد نظر هست بفرمایید تا در صورت امکان لینک آپلود سنترهای مشهور مثل راپیدشیر را قرار بدم .
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید